Gemeente Boarnsterhim


Ontwerp Streekplan Fryslân 2006 ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat zij het Ontwerp Streekplan Fryslân 2006, met ingang van maandag 20 maart 2006 gedurende zes weken, voor een ieder ter inzage zal leggen op het gemeentehuis, afdeling ontwikkeling, aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou van 9.00 tot 12.30 uur (op woensdag ook van 13.30 tot 19.30 uur),

Het ontwerp streekplan bevat het beleid voor de toekomstige ontwikkeling van het Friese vasteland en de Waddeneilanden in hoofdlijnen. Het ontwerp streekplan ligt gedurende dezelfde termijn eveneens ter inzage in de gemeentehuizen van alle Friese gemeenten. Naast het ontwerp streekplan ligt gedurende dezelfde periode tevens de Strategische Milieubeoordeling volgens de Europese richtlijn nummer 2001/42/EG ter inzage.

Gedurende de inzagetermijn kunnen door een ieder zienswijzen betreffende het ontwerp streekplan en de strategische milieubeoordeling worden ingediend bij Gedeputeerde Staten van Fryslân.

Eventuele zienswijzen kunnen naar keuze, hetzij schriftelijk, hetzij mondeling worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ondertekend en verder te zijn voorzien van naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van) het ontwerp streekplan waarop de zienswijze is gericht, alsmede de gronden voor de zienswijze. Van eventueel mondeling ingediende zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Voor mondelinge zienswijzen kan gebruik worden gemaakt van de inspraakavonden die rondom het ontwerp streekplan worden georganiseerd:

Maandag 27 maart Post Plaza, Tweebaksmarkt 25 te Leeuwarden, 19.30 uur.
Dinsdag 28 maart Motel van der Valk, Zonnedauw 1 te Drachten, 19.30 uur.
Maandag 3 april Van der Wal, Grote Kerkstraat 10 te Sneek, 19.30 uur. Dinsdag 4 april De IJsherberg, Harddraversdijk 1 te Dokkum, 19.30 uur. Dinsdag 11 april Tulip Inn, Hertog van Saxenlaan 78 te Franeker, 19.30 uur.


* u kunt vanaf 19.00 uur terecht in de zaal

Op aanvraag en tegen kostprijs kan een exemplaar van het ontwerp streekplan en de strategische milieubeoordeling worden verkregen via het Informatiecentrum van de provincie, tel. (058) 292 55 24 of via info@fryslan.nl. Het ontwerp streekplan en de strategische milieubeoordeling zijn
zijn eveneens in te zien via www.fryslan.nl/streekplan