Citystores gelanceerd met Calvin Klein weken

Eye wish


Soesterberg - Kwaliteitsopticien Eye Wish roept zestien van haar negentig filialen uit tot speciale citystores. Deze moderne brillenshops richten zich op de echte stadsmens, die zelfbewust, slim en sexy is. De lancering start met het merk Calvin Klein, waarbij de CK urban collectie centraal staat. Het draait hierbij om goed zien, maar ook om er goed uit zien.

Om de consument op een passende manier kennis te laten maken met het nieuwe cityconcept van Eye Wish organiseert zij van 20 maart t/m 8 april de Calvin Klein weken. Tijdens deze weken staan de monturen en zonnebrillen van CK in de spotlights. Deze collectie is exclusief gemaakt voor de trendy urban look. De CK brillen zijn cool en uitdagend met een knipoog naar de toekomst. De monturen kenmerken zich door een geometrische, gestroomlijnde en plastische vorm. De materialen die gebruikt worden variëren van hip hard plastic tot stijlvol metaal. Alle monturen hebben het opvallende CK logo.

Exclusief voordeel
Klanten kunnen hun CK bril of zonnebril kopen met 15% korting of kiezen voor een trendy CK weekendtas. Marianne Bruyn, persvoorlichter van Eye Wish:'CK past uitstekend in onze citystores. De nieuwe collectie richt zich op de vooruitdenkende modebewuste consument, iets wat typerend is voor onze urban doelgroep.'De Calvin Klein weken zijn exclusief in de volgende citystores te vinden:


- Spijkenisse

- Amsterdam

- Dordrecht

- Groningen

- Eindhoven

- Arnhem

- Hilversum

- Zwolle

- Den Haag

- Gorinchem

- Bergen op Zoom

- Maarssenbroek

- Gouda

- Haarlem

- Rotterdam Bijenkorf

- Amsterdam Bijenkorf

Over Eye Wish
Eye Wish is een modebewuste kwaliteitsopticien met meer dan 70 jaar ervaring. In alle 90 filialen, verspreid over heel Nederland, werken mensen met passie voor optiek en kennis van zaken. Bij Eye Wish staan goed zien en er goed uitzien centraal. Consumenten kunnen bij Eye Wish terecht voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen, maar ook voor advies over bijvoorbeeld ooglaseren. Eye Wish heeft een uitgebreide collectie die bestaat uit meer dan 20 topmerken zoals; Tommy Hilfiger, Björn Borg, Vogue, Gucci, Dior, MaxMara, Diesel, Hugo Boss en Ralph Lauren, maar ook uit prijsbewuste private label merken van Eye Wish. De collectie varieert regelmatig en is altijd gebaseerd op de laatste modetrends.