Digitale Gemeente Houten

ITH aanwezig bij hoorzitting windmolens

maandag 20 maart 2006 - Bron: ITH

Inwonerspartij Toekomst Houten (ITH) was als enige lokale politieke partij aanwezig bij de hoorzitting in het Provinciehuis waar bezwaarmakers tegen het bestemmingsplan "Windturbines Veerwagenweg", een toelichting konden geven op de reeds ingebrachte bezwaren, als wel een reactie konden geven op het advies van de Provinciale Planologische Commissie(PPC). Uit monde van Hanny van Doorn, die als gemachtigde optreedt namens velen, werd ingegaan op alle punten die door de PPC als zijnde ongegrond en niet ontvankelijk werd geadviseerd. Het besluit wordt binnen enkele weken verwacht.

ITH is de komende raadsperiode in Houten met twee zetels vertegenwoordigd. De nieuwe inwonerspartij heeft aangegeven dat wanneer onderwerpen uit het verleden zoals windmolens opnieuw in het college of de raad worden behandeld, ITH de stem van haar kiezers serieus zal nemen: dat betekent dus dat ITH ook de komst van windmolens zal tegenwerken.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).