De Boer opent verkoopkantoor in Eindhoven

De boer tenten bv

Koos Tesselaar (CEO De Boer Tenten BV) maakte vrijdag 17 maart bekend, dat De Boer Tenten uit Alkmaar per 1 juli ook in het zuiden van Nederland een verkoopkantoor zal openen.

'Deze beslissing is helemaal in lijn met de ambitieuze groeistrategie van de onderneming', aldus Tesselaar. De overname door grootaandeelhouder NPM Capital markeerde medio vorig jaar het begin van een nieuw tijdperk voor De Boer. Tesselaar vervolgt 'Op dit moment zijn onze inspanningen met name gericht op het verstevigen van onze positie als marktleider. In dit kader hebben wij de afgelopen periode talrijke nieuwe verkoopkantoren geopend in onder andere Zweden, Duitsland, Frankrijk, Rusland en Spanje. Buiten Europa hebben wij inmiddels ook eigen kantoren in China en Qatar. Dichtbij de klant opereren is het devies.'

De Boer opereert sinds haar oprichting in 1924 vanuit Alkmaar en is in al die jaren enorm verbonden geraakt met deze regio. 99% van het personeelsbestand komt uit Alkmaar en omgeving. Voor het eerst zal de onderneming in Nederland elders voet aan wal zetten. De keuze voor Eindhoven beargumenteert Tesselaar als volgt 'wij hebben al jaren veel gewaardeerde klanten en relaties in het zuiden van Nederland. Bovendien is ons Europese logistieke centrum gevestigd in het Belgische Bree en ligt Eindhoven dus mooi in het midden als extra liaison.'

De Boer Tenten is wereldmarktleider in het bouwen van tijdelijke accommodaties voor grote (sport-)evenementen en semi-permanente behuizingen voor onder meer opslag doeleinden en tijdelijke supermarkten. De onderneming heeft eigen verkoopkantoren in onder andere Parijs, Barcelona, Wenen, Beijing en Doha (Qatar) en nam recent het Zweedse Halltec over. In december van dit jaar realiseert De Boer het grootste project uit haar geschiedenis in Qatar waar de Asian Games worden gehouden.

Over De Boer Groep

De Boer Groep heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 60 miljoen Euro. Wereldwijd heeftzij 350 vaste medewerkers en gedurende het hoogseizoen biedt zij werk aan ruim 150 extra krachten.

De Boer creëert tijdelijke accommodaties bij onder andere de Olympische Spelen, de Farnborough Airshow, de EU top, Popfestivals, Formule 1, Internationale Voetbalkampioenschappen, ATP tennis toernooien en PGA Golf toernooien. Tevens vinden in semi-permanente accommodaties van De Boer voorzieningen als supermarkten, magazijnen, hotels, distributiecentra en tentoonstellingshallen voor langere termijn onderdak.

Aanvullende informatie, nieuws en beeldmateriaal van De Boer is beschikbaar via: www.deboer.nl, info@deboer.com en telefoon 072 540 04 44.