Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Achterhoek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK

20 maart 2006

Doetinchem - Automobiliste raakte gewond

Een 55-jarige automobiliste uit Doetinchem is zondagmiddag (19/3) rond 14.20 uur gewond geraakt na een aanrijding. De Doetinchemse reed over de Havenstraat en verleende op de kruising met de Terborgseweg geen voorrang aan een 25-jarige automobilist uit Doetinchem. De vrouw liep letsel op aan arm en had een pijnlijke nek. Zij werd voor met de ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Doetinchem/Wehl/Gaanderen - Drankrijders betrapt

Een 41-jarige automobilist uit Doetinchem bleek afgelopen nacht (20/3) rond 02.45 uur bij een controle op de Nieuwestraat in Wehl onder invloed van alcohol. De man blies 1,5 prom. Het rijbewijs werd ingevorderd en de politie maakt proces verbaal op. Een 41-jarige automobilist uit Ulft blies afgelopen nacht (20/3) rond 01.10 uur bij een controle op de Oude Terborgseweg in Doetinchem 0,6 prom. De man kreeg een boete. Bij een controle op de Slakweg in Gaanderen blies een 25-jarige automobilist uit Doetinchem afgelopen nacht (20/3) rond 00.55 uur 0,6 prom. De politie maakt proces verbaal op.

Ulft - Autobanden lek gestoken

In Ulft werden in de nacht van zaterdag op zondag (19/3) van zeker drie auto's meerdere banden lek gestoken. Dit gebeurde in de Eksterstraat, de Kerkstraat en de ir. Sassenstraat. De politie is een onderzoekt gestart en vraagt eventuele gedupeerden aangifte te doen.

Didam - Afval verbranden

De politie heeft proces verbaal opgemaakt tegen een 45-jarige Didammer. De man was zondagmiddag (19/3) achter zijn woning aan de Fuukweg afval, zoals geverfd hout en speelgoed, aan het verbranden. Omdat de man niet in het bezit was van een vergunning werd proces verbaal opgemaakt.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52

---- --