Ingezonden persbericht


Hilversum, 20 maart 2006

MUSK is genomineerd voor Best New Style Venue en Best New Club.

Voor de tweede maal organiseert Theme.nl dit jaar de Hospitality & Style Awards. Musk is als enige horecagelegenheid in Nederland genomineerd voor twee categorieën:

Best New Style Venue
Hierbij staat het totaalconcept van een bar-restaurant en mogelijk een club centraal. De integratie van concept, design, food en beverage zijn belangrijke aandachtspunten.

Best New Club
Hier staan de volgende punten centraal; design, innovatieve technologische toepassingen, licht en geluid in een club.

MUSK is bijna een jaar geleden geopend en de nominaties laten zien dat MUSK succesvol is binnen de horeca.

In totaal zijn er 4 categorieën waarbij er per categorie vier genomineerden zijn die zullen strijden om de titel. De venues die het afgelopen jaar in theme.nl zijn gepubliceerd, kwamen in aanmerking voor een nominatie.

De juryleden zijn tevens de columnisten van Theme.nl: Didier Prince, Eric Kuster, Jeroen Veldkamp, Marcel Schlaman, Paul Rinkens, Ricardo Sporkslede, Will Erens en Godfried van der Lugt.

Op 11 april 2006 zullen de winnaars bekend worden gemaakt tijdens Hospitality & Style Awards finale party.

MUSK is een stijlvolle club/restaurant/bar in Hilversum dat zeven dagen per week open is voor lunchen, dineren, loungen en dansen. De inrichting is volledig verzorgd door Eric Kuster, onder andere bekend van de inrichting van Jimmy Woo, één van de meest trendy clubs van Amsterdam. De ambiance is mysterieus en oosters, het interieur is cosmopolitisch, de keuken is gevarieerd, met eten uit alle windstreken. De bladgouden wanden, gecombineerd met de buddha beelden en het Swarovski verwerkt in de bar en vloer, geven je het gevoel in een luxe, Oosterse wereld te zijn.



Ingezonden persbericht