Ingezonden persbericht


Avensus breidt storage activiteiten uit via een strategische samenwerking met marktleider EMC.

EMC en Avensus kondigen een strategisch partnership aan. Beide bedrijven gaan nauw samenwerken om innovatieve storage oplossingen en -services aan te bieden. Avensus verzorgt daarbij de marketing, verkoop, consultancy, implementatie en beheer. Hiervoor heeft Avensus een speciaal `storage team' samengesteld.

"EMC's storage portfolio is het beste wat de industrie te bieden heeft," aldus Rob van Straten, General Manager van Avensus. "Met EMC's technologie en complete portfolio kunnen we onze klanten voorzien van de beste storage oplossingen. Avensus heeft inmiddels enkele tientallen storage projecten succesvol afgerond. We verwachten dat de samenwerking met EMC ons in staat stelt om de groeiende marktvraag succesvol in te kunnen vullen"

"EMC is zeer verheugd over de partnership met Avensus," aldus Tom Bloks, EMC Channel Manager. "Avensus beschikt over de juiste expertise, zowel technisch als op het gebied van projectmanagement. Daarnaast heeft Avensus extra waarde voor EMC, vanwege hun specifieke kennis op gebied van applicatie-ontwikkeling, serverconsolidatie, business continuïteit, security en networking technologie. Deze kennis is een groot voordeel voor onze klanten die vaak te maken hebben met complexe integraties. Avensus heeft een uitstekende reputatie in de markt. Gezamenlijk zullen wij in deze markt innovatieve storage oplossingen aanbieden."

Over EMC
EMC is de belangrijkste producent van producten, diensten en oplossingen voor informatiemanagement en -opslag. Het bedrijf levert geautomatiseerde opslagnetwerken voor alle types ondernemingen, die daarmee hun informatie optimaal en tegen de laagste kosten kunnen gebruiken gedurende de volledige levenscyclus ervan. Meer informatie op www.emc2.nl

-thcirebsrep Over Avensus
Toegang tot applicaties en informatie, communicatie tussen en met mensen en beveiliging en continuïteit. Dát is het ICT vakgebied van Avensus. Met innovatieve technologie, deskundig advies en consultancy, vlekkeloze implementatie en maximale service.

Avensus levert diensten voor alle fasen van het ICT proces van onze klanten: Beleid, Ontwerp, Implementatie en Beheer.
Beleid en ontwerp van ICT wordt door de consultants van Avensus `vendor- onafhankelijk' uitgevoerd. De dienstverlening rondom implementatie en beheer combineren we met technologie van toonaangevende leveranciers zoals Microsoft, Citrix, Cisco, Symantec, EMC, Riverbed, Radware, Aruba, Thales, ActivIdentity en Juniper.

Zowel middelgrote als grote organisaties voelen zich aangesproken door de expertise en werkwijze van Avensus. We beschikken dan ook over een aansprekende referentielijst. Avensus is een groeiend en gezond bedrijf met ca. 100 medewerkers en vestigingen in Utrecht (hoofdkantoor), Delft en Zwolle. Meer informatie op www.avensus.nl.

VESTIGINGEN: AMPÈRESTRAAT 15, 8013 PT ZWOLLE · OLOF PALMESTRAAT 6, 2616 LM DELFT · SAVANNAHWEG 71, 3542 AW UTRECHT

AVENSUS NEDERLAND B.V. STAAT INGESCHREVEN BIJ KVK TE ZWOLLE NR. 05068877


---- --