Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District NW-Veluwe

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORD-WEST VELUWE

20 maart 2006

Ermelo - Diefstal van trottoirbanden

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op het terrein van Veldwijk een 49-jarige man uit Ermelo aangehouden die drie trottoirbanden had weggenomen. Een getuige belde maandagmorgen vroeg rond 02.35 uur de politie dat hij had gezien, dat de man achter in zijn auto drie trottoirbanden had gelegd. Hij had ze weggenomen van een plaats waar werzamheden werden uitgevoerd. De politie hield de man aan die de diefstal bekende. De politie maakte proces-verbaal op.

Heerde - Jongen gooit ruit in

De politie heeft zondagmiddag (19/03) op de Veldweg een 17-jarige jongen uit Vaassen aangehouden die een ruit van een woning aan de Veldweg had ingegooid. De jongen bevond zich in een groepje van vier jongens die een ruit wilde ingooiden. De 17-jarige jongen gooide de ruit in en de andere jongens keken toe. Een 21-jarige getuige uit Heerde zag dit en waarschuwde de politie. De 17-jarige jongen wordt doorverwezen naar het preventieproject LINK waar een passende maatregel wordt getroffen.

Vierhouten - Auto beschadigd

Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag (19/03) op de Plaggeweg de auto van een 44-jarige vrouw uit Utrecht vernield. De daders hadden onder anderen de beide buitenspiegels, de ruitenwissers, een bumper en een kentekenplaat vernield. De eigenares ontdekte zondag de vernieling en deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt. Bovendien werden in de directe omgeving ook enkele kappen van verlichting en een elektriciteitskastje van een midgetgolfbaan vernield.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52 Bert Top 055 - 548 60 58 ---- --