AutoRai

TomTom-navigatie cadeau bij Nissan Micra

(3/20/2006)
De stijgende belangstelling voor compacte, zuinige autoâs én voor navigatiesystemen bracht Nissan op het idee om deze twee met elkaar te combineren. Met als resultaat dat de koper van een nieuwe Nissan Micra drie- of vijfdeurs een TomTom ONE-navigatiesysteem ter waarde van 399 euro cadeau krijgt. Dit aantrekkelijke aanbod geldt tot 30 april 2006. Er zijn opvallend veel overeenkomsten tussen het TomTom ONE-navigatiesysteem en de Nissan Micra. Ze zijn beide compact, gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk geprijsd en bewezen betrouwbaar. Prettige bijkomstigheid is dat de aanwezigheid van een navigatiesysteem de verkeersveiligheid bevordert, doordat de bestuurder zich nóg beter op het verkeer kan concentreren.

Het TomTom ONE-navigatiesysteem kenmerkt zich door zijn bedieningsgemak en nauwkeurige werking. De TomTom ONE navigeert van deur tot deur in de Benelux. Het systeem is uit te breiden met kaarten van alle Europese landen, dus ook verre vakantietrips hoeven geen puzzeltocht meer te zijn! Bovendien is dit navigatiesysteem gemakkelijk uit te lenen aan vrienden en familieleden. Micra-kopers die geen TomTom wensen, kunnen ook kiezen voor een accessoirecheque met dezelfde waarde of een contante korting.

De Nissan Micra â in 2005 door de ANWB verkozen tot âCompacte Auto van het Jaarâ â is al net zoân uitblinker als de TomTom ONE. Hij ziet er jeugdig uit, stuurt scherp en is in alle opzichten een volwassen auto. Zaken als stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen voorin en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening zijn standaard, net als ABS en maximaal zes airbags.

De Micra is er als drie- en vijfdeurs. Hij is naar keuze leverbaar met een 1.2, een 1.4 of een 1.6 benzinemotor of met een 1.5 dCi-dieselmotor. Automatische transmissie is optioneel op de 1.2 en de
1.4. De Micra Visia mét gratis TomTom ONE-navigatiesysteem is er vanaf 12.785 euro.

BedrijfsautoRAI.nl