Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (20/03)

BERGEN OP ZOOM, 20 maart 2006

Beschonken automobilist aangehouden in Roosendaal
ROOSENDAAL: Een 50-jarige inwoner van Roosendaal is zondagmiddag tegen 16.50 uur aangehouden met een paar slokken te veel op. Hij reed over de Bredaseweg toen agenten hem staande hielden. Vervolgens blies de man 480 ug/l, goed voor een rijverbod van vier uur. Na verhoor kon de Roosendaler weer vertrekken.

Inwoonster Halsteren van fiets gereden
HALSTEREN: Een 62-jarige inwoonster van Halsteren is zondagavond rond 21.00 uur gewond geraakt toen ze werd aangereden door een nog onbekende automobilist. De vrouw fietste over de Poelekes en naderde de Buurtweg. Op enig moment hoorde zij een auto van achteren naderen, voelde ze dat ze werd aangereden en kwam ten val. Ze hield een gebroken pols en een hoofdwond over aan het ongeval. De politie is op zoek naar de bestuurder van de onbekende auto.

TFT-scherm ontvreemd bij bedrijfsinbraak
ROOSENDAAL: Bij een inbraak in een bedrijfspand aan de Stationsstraat is zondagavond kort voor 00.00 uur een TFT-scherm ontvreemd. De dieven kwamen binnen door een ruit te vernielen.

Rijden onder invloed
STEENBERGEN: De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een vrouw aangehouden. De vrouw, een 34-jarige inwoonster van Nieuw Vossemeer, reed in haar personenauto over de N259 nabij Steenbergen toen zij door de politie werd gecontroleerd. De politieagenten lieten de vrouw blazen waaraan zij volgens haar zeggen niet kon meewerken. De vrouw is hierop meegenomen naar het bureau. Na meerdere keren te hebben geblazen bleek dat de vrouw veel te veel had gedronken. Zij weigerde een verklaring af te leggen. Met een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur mocht de vrouw weer naar huis.

Meisje gewond na val van scooter
WOENSDRECHT: Een 21-jarige inwoonster van Ossendrecht is maandagochtend gewond geraakt. De vrouw reed als bestuurder van een snorfiets over de Molenstraat. Door nog onbekende oorzaak kwam zij ten val waarbij zij een zware beenbreuk opliep. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis.

Bromfietser gewond bij aanrijding
ROOSENDAAL: Maandagochtend rond 10.00 uur heeft er aanrijding plaatsgevonden op de Gastelseweg. Een automobilist reed over de Gastelseweg in de richting van de Spoorstraat en wilde linksaf een oprit inrijden. De automobilist zag de bromfietser die van links kwam over het hoofd waarna een aanrijding ontstond. De bromfietser reed op het verplichte (brom)fietspad maar aan de verkeerde kant van de weg. De bestuurder van de bromfiets, een 16-jarige inwoner van Roosendaal, is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Auteur: Nicolette Bovenhorst