Ingezonden persbericht


Persbericht

Temtec en Microsoft ondertekenen overeenkomst voor softwaredistributie

's-Hertogenbosch, 20 maart 2006 - - Temtec, een belangrijke Nederlandse aanbieder van intuïtieve selfservice analyse- en rapportagesoftware voor business intelligence, heeft een softwaredistributieovereenkomst getekend met Microsoft Corporation (NASDAQ:MSFT). Microsoft Dynamics(TM) SL zal binnen de overeenkomst een 'private label'-versie van Temtec's Executive Viewer op de markt brengen als onderdeel van haar analytische platform.

Temtec is een Microsoft Gold Certified partner en een toonaangevende leverancier van selfservice analyse- en rapportagesoftware. Executive Viewer is ontworpen om de gebruiker optimale toegang te bieden tot informatie die is opgeslagen in Microsoft Analysis Services. Het biedt gebruikers zonder technische achtergrond de mogelijkheid om bedrijfskritische informatie onmiddellijk te analyseren voor weloverwogen beslissingen.

Alan Parker, Managing Director bij Temtec: "Door onze samenwerking met Microsoft Dynamics SL kunnen we onze aanwezigheid in het middensegment uitbreiden en de analytische mogelijkheden van Microsoft Dynamics SL vergroten."

Eric de Jager, Director Microsoft Dynamics SL voegt toe: "We willen een kosteneffectieve analyseoplossing aan onze klanten bieden, waarmee zij de prestaties van werknemers op elk niveau in de organisatie kunnen verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat deze overeenkomst met Temtec onze klanten zal helpen dit doel te bereiken en optimaal te profiteren van hun Microsoft Office-, Dynamics-, en SQL Server-oplossingen."

Temtec Europe B.V., Postbus 3010, 5203 DA, 's-Hertogenbosch.

Tel.: 073 - 6460200, fax: 073 - 6460209, e-mail: info@temtec.com

Over Temtec

Temtec - een van oorsprong Nederlandse onderneming - heeft een wereldwijd klantenbestand van ruim 500 organisaties in 50 landen. Temtec heeft locaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten en biedt professionele ondersteuning in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands. Meer informatie en een live demonstratie van Executive Viewer zijn te vinden op www.temtec.com.

Voor redactionele informatie: (Ref.: PB0206)

Influx PR - Marald Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn.

Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: marald@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com