Peter Doveren nieuwe directeur Vodafone klantenservice

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Peter Doveren nieuwe Directeur Customer Management bij Vodafone Nederland

Maastricht, 20 maart 2006 - Peter Doveren (36) is benoemd tot Directeur Customer Management en Lid van het General Management Team van Vodafone Nederland per 22 maart 2006. Hij volgt hiermee Martine Ferment op die per 1 februari 2006 het bedrijf verliet om te promoveren aan de Universiteit van Phoenix.

Peter heeft een brede en langdurige ervaring opgedaan binnen customer operations. Hij bekleedde verscheidene functies als Lid van de Executive Board of 'twenty4help Knowledge Service A.G'. Toen hij bij dit bedrijf begon was hij ondermeer verantwoordelijk voor de opbouw van de operationele onderneming in Maastricht. Daarvoor leidde hij de logistieke en customer care activiteiten in EMEA voor Blue Chip Multinationals bij AP Support Services, een wereldwijde fulfillment onderneming.

/ / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel bijna 180 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 32 landen.