Thomas Nowak nieuwe Chief Financial Officer bij Vodafone

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Thomas Nowak nieuwe Chief Financial Officer bij Vodafone Nederland

Maastricht, 20 maart 2006 - Thomas Nowak (42) is benoemd tot Chief Financial Officer en Lid van het General Management Team van Vodafone Nederland. Hij zal in de loop van de maand april bij Vodafone Nederland beginnen. Hij volgt hiermee Iain Craig op die interim deze functie vervulde en nu benoemd is tot Financial Controller, OVS.

Thomas Nowak is op dit moment CEO Partner Markets en is deze functie heeft hij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de uitbreiding van Vodafone's global footprint door het sluiten van 32 partner netwerk overeenkomsten in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost Azië. Voorheen was hij Financial Director bij Mannesmann Eurokom ten tijde van de overname door Vodafone eind 2000. In zijn huidige functie rapporteert hij aan Sir Julian Horn-Smith, Vodafone Group's Deputy Chief Executive Officer. Hij is tevens commissaris bij Proximus en Vodacom.

/ / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel bijna 180 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 32 landen.