Gemeente Den Haag

Vanaf maandag 27 maart a.s. wordt de kruising van de Gevers Deynootweg met de Zwolsestraat en de Zwolsestraat tussen de Gevers Deynootweg en de Alkmaarsestraat opnieuw geasfalteerd. Hiervoor moeten beide wegen in fases worden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden zijn vrijdag 7 april a.s. gereed.

Asfaltering
Het asfalteren gebeurt in drie fases, van maandagochtend 27 maart 06.00 uur tot en met vrijdag 7 april.
In de eerste fase, van maandag 27 tot en met vrijdag 31 maart, wordt het kruispunt van de Gevers Deynootweg richting het Kurhaus geasfalteerd. Vervolgens wordt van maandagochtend 3 april (06.00 uur) tot en met dinsdag 4 april (06.00 uur) gewerkt aan diezelfde kruising, maar dan in de richting van het Zwarte Pad. In de derde en laatste fase wordt de Zwolsestraat geasfalteerd, tussen de Gevers Deynootweg en de Alkmaarsestraat. Dit duurt van maandag 3 tot en met vrijdag 7 april.

Omleidingen en afsluitingen
In alle fases wordt het autoverkeer op de Gevers Deynootweg over de vrije trambaan geleid in het midden van de Gevers Deynootweg. Tijdens de eerste fase (27-31 maart) is de Zeekant ter hoogte van de Zwolsestraat afgesloten. Aan de zijde van het Zwarte Pad is het eenrichtingverkeer in de Zeekant tijdelijk opgeheven, zodat in- en uitrijden via die zijde mogelijk is. Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 april a.s. wordt het verkeer vanaf de Gevers Deynootweg naar de Zwolsestraat en omgekeerd, omgeleid via de Kurhausweg en de Harstenhoekweg.

Meer informatie
Meer informatie over het onderhoud van de wegen in Den Haag, is te vinden op de website www.denhaag.nl/wegonderhoud.