Gemeente Tilburg

Datum
9 maart 2006

Aanleg trottoir Sportlaan / Sparrenlaan

Start werkzaamheden maandag 20 maart 2006

Op maandag 20 maart wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met de aanleg van een trottoir langs de Sportlaan / Sparrenlaan.

Inhoud werkzaamheden

De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:

. aanleggen van een trottoir langs de Sportlaan, vanaf de Beukenlaan tot aan de Zeshoevenstraat;
. aanleggen van een trottoir langs de Sparrenlaan;
. aanleggen van een groenstrook (haag) in de Sportlaan ter hoogte van de huisnummers 30 tot 40.

Belangrijke informatie voor eigenaren van percelen waarbij ŽeigenÂŽ bestratingsmateriaal of ÂŽeigenÂŽ groen is aangebracht op openbare gemeentegrond: Bij diverse percelen is geconstateerd dat er, aangrenzend aan de privé-oprit, `eigen` bestratingsmateriaal is aangebracht op openbare gemeentegrond. Ook is er bij diverse percelen een `eigen` boom of struik in de openbare gemeentegrond geplant.

`Eigen` bestratingsmateriaal op gemeentegrond:

Omdat er een nieuw trottoir wordt aangelegd, moet het `eigen` bestratingsmateriaal worden verwijderd. Als er aangrenzend aan uw oprit/perceel `eigen` bestratingsmateriaal op openbare gemeentegrond is aangebracht, dan geeft de gemeente u de gelegenheid dat materiaal op ŽeigenŽ kosten te verwijderen (bijv. om te hergebruiken). Het materiaal moet verwijderd worden vóórdat de werkzaamheden ter hoogte van uw perceel worden uitgevoerd. Als u wilt weten wanneer dat is, kunt u contact opnemen met Piet van Gorp, telefoonnummer 013 540 81 16. Als het `eigen` bestratingsmateriaal ter hoogte van uw perceel bij aanvang van werkzaamheden niet is verwijderd, dan gaat de gemeente er vanuit dat u afstand doet van het materiaal. De gemeente verwijdert dan het materiaal en laat dit afvoeren naar een stortplaats.

ÂŽEigen` boom of struik in gemeentegrond:
Als er nabij uw perceel een `eigen` boom of struik in gemeentegrond is geplant, kan het zijn dat deze moet wijken voor het nieuwe trottoir. De gemeente geeft u de gelegenheid die boom of struik op `eigen` kosten te verplanten vóór aanvang van de werkzaamheden. Als de boom of struik ter hoogte van uw perceel bij aanvang van werkzaamheden niet is verwijderd, dan gaat de gemeente er van uit dat u afstand doet van de boom of struik. De gemeente laat de boom of struik dan rooien en afvoeren.

Uitvoeringsplanning

De werkzaamheden starten rond maandag 20 maart. Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden tot eind april 2006. Z.O.Z.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Ter hoogte van de werkzaamheden is het trottoir en de aangrenzende halve rijbaan afgesloten voor het verkeer. U wordt vriendelijk verzocht uw auto niet te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden en bij werkzaamheden voor uw oprit uw auto tijdelijk elders te parkeren.

Meer informatie

Hebt u nog vragen over de uitvoering van de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Piet van Gorp. Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 16.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --