Gemeente Tilburg

Datum
17 maart 2006

Onderhoud asfalt Conservatoriumlaan

Start werkzaamheden maandag 20 maart 2006

Op maandag 20 maart 2006 wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met het onderhoud aan het asfalt in de Conservatoriumlaan. Het gaat om het gedeelte tussen de Professor Cobbenhagenlaan en de Bredaseweg.

Inhoud werkzaamheden
Aan de Conservatoriumlaan worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
. opbreken en herbestraten van de trottoirs;

. vervangen van de asfaltverharding;

. vervangen van de verkeersregelinstallatie;

. opnieuw aanbrengen van de wegmarkering.

Uitvoeringsplanning

Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden tot eind mei.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
In de periode van 20 maart tot eind mei kunt u tijdelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden is de Conservatoriumlaan afgesloten voor het doorgaande verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de Hogeschoollaan en Professor Cobbenhagenlaan of via de Professor Cobbenhagenlaan en de Academielaan. Wij verzoeken u vriendelijk géén autoÂŽs te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Toine Kanters, toezichthouder. Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 10.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --