Ingezonden persbericht


Persbericht, maart 2006

Easy Inclusive: nu nóg onbezorgder op vakantie!
Nieuw arrangement bij Easycamp

Easycamp, aanbieder van compleet ingerichte stacaravans op 250 drie- en viersterrencampings in acht Europese landen, introduceert Easy Inclusive. Een nieuw arrangement dat kampeerders nog meer luxe en gemak biedt, met niet alleen een verblijf in een compleet ingerichte stacaravan, maar ook nog heel veel extraŽs, zoals elke dag een vers ontbijt. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs. Het Easy Inclusive arrangement is in het voorseizoen op zeven campings in Frankrijk te boeken.

Easy Inclusive
Kamperen in een compleet ingerichte stacaravan is al heel comfortabel, maar het kan nog luxer... Op zeven Franse campings uit het Easycamp programma is namelijk dit voorseizoen (29 april-1 juli 2006) het Easy Inclusive arrangement te boeken. Dit uitgebreide arrangement bestaat naast een verblijf in een compleet ingerichte stacaravan uit een dagelijks verzorgd ontbijt en diner. Bovendien staat er bij aankomst op de camping een welkomstpakket met diverse levensmiddelen klaar. Dit alles uiteraard tegen een zeer scherpe prijs, namelijk E 50,- per nacht voor twee personen. Op de website www.easycamp.nl is een overzicht te vinden van de campings waar men het Easy Inclusive arrangement kan boeken.

Easycamp
Easycamp verhuurt compleet ingerichte stacaravans in acht landen binnen Europa. Naast Frankrijk ook in Italië, Kroatië, Spanje, Duitsland, Nederland, België en Luxemburg. Op de drie- en viersterren campings van Easycamp kan men lekker onbezorgd genieten. De campings zijn met zorg geselecteerd en liggen in veel gevallen in de buurt van water of een andere attractie. Bovendien beschikt vrijwel elke camping over een zwembad en een activiteitenprogramma voor kinderen. De modern ingerichte stacaravans zijn ruim opgezet en bevatten elk een badkamer met douche en toilet.

Boeken
Op de website www.easycamp.nl is het eenvoudig boeken. In één oogopslag is hier te zien of de gekozen camping nog beschikbaar is. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch boeken via telefoonnummer 033-4220470. En is de reis naar de camping wat te lang, dan behoort het boeken van een hotelovernachting voor onderweg ook tot de mogelijkheden.



Ingezonden persbericht