C-it toont EPO monitorsoftware op TINE 2006

ZUTPHEN, 20060320 -- C-it, The Early Warning Company, presenteert haar nieuwe EPO monitorsoftware tijdens TINE 2006 in Amsterdam RAI. Tijdens het grootste jaarlijkse Nederlandse ICT-event zal C-it tonen hoe de EPO beheersoftware werkt en wat er allemaal mee mogelijk is. C-it is te vinden op stand 11.618 in de Hollandhal van het RAI-complex, van woensdag 26 t/m vrijdag 28 april 2006.


Tijdens TINE 2006 wordt C-it bijgestaan door ETC Pluz, de ICT-verdeler die het EPO-pakket onder haar wederverkopers distribueert. Op deze vakbeurs wil C-it kennismaken met specialisten van binnen en buiten de ICT die de voordelen zien van een beheermodule die zicht geeft op prestaties van diensten, onderliggende systemen en processen in hun organisatie.

Ook voor managers van buiten de ICT
Op de stand van C-it kan men met eigen ogen zien hoe de EPO-software vitale werkprocessen controleert. Niet alleen ICT-specialisten zullen enthousiast zijn over deze software, ook algemeen en financieel directeuren, procesmanagers, controllers en dienstenaanbieders kunnen zien hoe het EPO-pakket ook hún processen optimaal onder controle houdt.

3 EPO-varianten
Er komen drie varianten van de software op de markt, namelijk EPO CustomerCare (helpdesksysteem), EPO Ketenbewaking (beheert complete diensten) en EPO Ruimtebewaking (bewaking van diverse ruimtes volgens het Early Warning principe). EPO bezit een open architectuur en is eenvoudig te implementeren naast bestaande beheer- en ERP-systemen. De beheerinterface laat gebruikers een eenvoudig te lezen totaaloverzicht zien van de actuele toestand van alle bewaakte diensten, ruimtes en processen.

Stand 11.618 in Hollandhal
Meer informatie over het EPO-concept vindt men tijdens TINE 2006 op de C-it Stand 11.618 in de Hollandhal. Redacteuren kunnen het op 7 maart 2006 verschenen persbericht raadplegen over EPO monitorsoftware en kunnen een (digitale) persmap toegestuurd krijgen met alle informatie (zie perscontacten). Een demoversie van EPO is op TINE verkrijgbaar.

Over C-it
C-it, The Early Warning Company, is een onderneming uit Zutphen die Early Warning Systemen ontwerpt op basis van innovatieve ICT-toepassingen. C-it levert beheerdiensten op ICT- en niet-ICT-systemen. Van daaruit ontwikkelde C-it het monitorconcept EPO, dat onder meer beheer op afstand mogelijk maakt en zorgt dat IT-afdelingen van bedrijven niet reactief maar ultra-effectief kunnen gaan werken. Bovendien is C-it ontwikkelaar van de e-Nose, een elektronische neus die verandering in luchtsamenstelling detecteert. Zie ook www.TheEarlyWarningCompany.nl.

Over TINE
TINE is het grootste en meest toonaangevende vakevenement voor de ICT-industrie in Nederland. Het evenement geeft een compleet overzicht van actuele ICT-aandachtsgebieden. Jaarlijks trekt de beurs circa 15.000 bezoekers. TINE richt zich op directieleden, ICT-managers en ICT-specialisten uit het bedrijfsleven en bij de overheid en wordt gehouden van 26 t/m 28 april 2006 in Amsterdam RAI. Zie ook www.tine.nl.
* * *


Meer informatie voor de pers, beeldmateriaal, persmappen, interviews:
Newzone communicatie ­ pr, Postbus 15825, 1001 NH Amsterdam
Trix Vertogen - PR-consultant voor C-it
T: (020) 675 3153 ­ M: (06) 2703 7171
trix@newzone.nl ­ www.newzone.nl