GL TRADE benoemt Herbert Robijn Managing Director Nederland

GL TRADE B.V.
Rubriek: Economie
Datum en tijd: 21-03-2006 09:16

Origineel persbericht

Amsterdam, 21 Maart 2006

GL TRADE benoemt Herbert Robijn tot Managing Director van haar Nederlandse kantoor

GL TRADE heeft Herbert Robijn (40 jaar) benoemd tot Managing Director van haar kantoor in Amsterdam. Robijn was de oprichter van IRIS, het bedrijf dat gespecialiseerd was in het ontwikkelen van software voor de optiehandel en market making en dat in 2004 door GL TRADE is overgenomen. Zijn nieuwe missie omvat het uitbreiden in de Nederlandse markt van alle GL TRADE activiteiten t.a.v. de Front to Back Office produktlijnen en het aansturen van het ontwikkelteam voor GL RUBYX, het geautomatiseerde handelssysteem voor opties. Hij is verantwoordelijk voor de 25 werknemers van GL TRADE B.V. die werkzaam zijn op het gebied van Sales / Klantensupport en de ontwikkeling van het product GLRUBYX.

'Herbert heeft een enorme kennis van de Nederlandse markt' zegt Patrick Tessier, CEO van de GL TRADE Londen/Noord-Europa Business Unit waaraan het Nederlandse kantoor rapporteert, 'Zijn know-how en netwerk zijn twee belangrijke elementen die bijdragen tot de toekomstige ontwikkeling van onze business in een geavanceerde markt zoals die in Nederland bestaat'.

www.gltrade.com

Contact
Herbert Robijn
Managing Director
Herbert.Robijn@gltrade.nl

020-7993300

Annemieke Goossens
Client Communications
annemieke.goossens@gltrade.nl

GL TRADE provides the financial community with Trading & Order Management Software, Treasury and Risk Management, Settlement, Network and Market Data to cover the entire order flow from the front to the back office for the buy and sell side.

Headquartered in Paris, GL TRADE has 26 offices worldwide and employs more than 1000 people. Its clients are international financial institutions. GL TRADE is listed on Euronext Paris (ISIN FR 000007208) and is part of SBF 250. GL TRADE also joined Next economy segment. Turnover for 2005 amounted to 179.2m euro.