BouwfaKtor en Bytes for Business gaan samenwerken

BARNEVELD / ZEEWOLDE, 20060321 -- BouwfaKtor en Bytes for Business slaan de handen inéén om verandering te brengen in de huidige achterhaalde manier van softwareinvesteringen binnen de bouwnijverheid. Softwarebedrijven laten, tot op de dag van vandaag, nog steeds bedrijven geloven dat via hun bedrijfssoftware alles beter zal gaan en er grotere rendementen gehaald zullen worden binnen een beperkte tijd. Echter, de praktijk wijst uit dat hiervoor minimaal 3 tot 5 jaar noodzakelijk is. Door sterk veranderende omgeving en kortere PLC van software, a.g.v. sterke technologisch innovatie, dient juist de investering zich sneller terug te verdienen.


Juist ter overbrugging van deze omissie en het feit dat je maar eens per 10 jaar een kans krijgt, ontwikkelde Bytes for Business een nieuwe alternatieve aanpak. Met deze aanpak kan snel, beheerst en met meer zekerheid van slagen de software-investering een groter rendement opleveren binnen 1 tot 2 jaar.

Door de huidige samenwerking tussen BouwfaKtor en Bytes for Business wordt in deze; pragmatisme van de bouw, gecombineerd met gefundeerde en bewezen methodieken. De B4B-methodiek, ontwikkeld in de afgelopen 6 jaar, is een methodiek die voortkomt uit de praktijk en de passie om het gebruik van softwaretechnologie daadwerkelijk nu eens te benutten i.p.v. alleen de mooie woorden die de afgelopen 20 jaar neergezet zijn. Hierbij gaat de methodiek zover, dat er commitment voor rendementsverbetering wordt gegeven indien de organisatie zich volledig laat ondersteunen door deze methodiek.


Bytes for Business BV

In de afgelopen 15 jaar heeft B4B kennis opgedaan in technologische toepassingen die bedrijfsrendementen maximaal optimaliseren binnen organisaties. Hierbij staat het begrip technologie synoniem voor bedrijfssoftware die een organisatie moet ondersteunen in haar strategie, structuur en cultuur. Het resultaat van goed ingebedde software is een efficiënte organisatie, die gevoed wordt door een effectieve frontoffice, die bedrijfssoftware inzet als concurrentie onderscheidend vermogen.

Om dit te bereiken dient software voldoende flexibel te zijn om op kansen uit de markt te kunnen inspelen zonder dat de interne efficiency verstoord wordt. B4B onderkent de tegenstrijdigheid tussen flexibiliteit en interne efficiency. Echter, via haar B4B-methodiek weet zij deze twee optimaal op elkaar af te stemmen. Hierbij gebruik makend van de juiste bedrijfssoftware.

De toegevoegde waarde van B4B zit in de kennis en ervaring om de juiste softwaretechnologie, snel en zonder te frustreren, in een organisatie op te laten nemen, waardoor beoogde efficiency en flexibiliteit verkregen wordt en bedrijfssoftware sneller rendeert.


BouwfaKtor

BouwfaKtor geeft ICT-advies aan bouwondernemingen. BouwfaKtor is sparring partner voor bouwbedrijven. BouwfaKtor heeft ruim 20 jaar ervaring in de bouwnijverheid en de bedrijfsprocessen die daar spelen. Daarom betrekken steeds meer organisaties BouwfaKtor bij belangrijke beslissingen op het gebied van ICT.
BouwfaKtor ondersteunt u met concrete adviezen, geen ellenlange rapporten. Dat kan gaan over de match tussen de applicatie en de organisatie, over de inrichting van systemen, over de optimalisatie van bedrijfsprocessen, kortom: over alle ICT-gerelateerde zaken.

BouwfaKtor ziet IT als de 4e productiefactor en daarmee een wezenlijk onderdeel uitmakend van de (strategische) beleidsbeslissingen. Vanuit dat vertrekpunt maakt zij de juiste vertaalslag van de ondernemingsdoelstellingen naar een efficiënte organisatie, ondersteund met ICT.


Voor meer informatie:
Bytes for Business
www.bytesforbusiness.nl
Frans Stolk: +31 651 41 70 31, frans@bytesforbusiness.nl

BouwfaKtor
www.bouwfaKtor.nl
Gert Koutstaal: +31 653 21 85 59, gkoutstaal@bouwfaktor.nl