Senternovem


11de Energie-Cités Internationale energieconferentie

Aanvangsdatum

23-03-2006

Delft-Zoetermeer 23 en 24 maart 2006: Local actors working together more effectively!

De stijgende trend in de energieprijzen en de toenemende gevolgen van klimaatverandering moeten ons eraan herinneren dat ons huidig ontwikkelingsmodel niet duurzaam is.

Het leven in deze eeuw vereist een beschaving die zich concentreert op het verminderen van zowel emissies als het gebruik van fossiele energiebronnen. Daarbij is het van belang dat dit model makkelijk in de rest van de wereld overgenomen kan worden.

Dit zorgt voor een uitdaging die alle burgers, ondernemingen, organisaties en gemeentelijke diensten oproept om creatief en innovatief te zijn. Elk van deze participanten speelt een belangrijke rol, ongeacht hun positie in de stad.

Hoe kunnen wij de "Duurzame Energie-Gemeenschappen" binnen onze gemeenten opbouwen? Hoe kunnen wij "Lokale Energie Platforms" opzetten, zodat wij effectiever kunnen samenwerken? Hoe kunnen wij de lokale initiatieven zichtbaarder maken, zodat herhaling eenvoudiger wordt?

Wij bieden u de kans om deze onderwerpen samen met uw lokale partners te bespreken op de Conferentie, die zich zal concentreren op de uitwisselingen van ervaring en vernieuwing.

Doelgroep

gemeenten, lokale energieagentschappen

Locatie

Delft-Zoetermeer

Toegangsprijs

100 - 300 zie folder

Contact

www.energie-cites.org/conference

Meer informatie

Programmafolder NL
programmafolder EN
Wijzigingsdatum | 28-02-2006