Persuitnodiging jubileumsymposium

Stz

Jubileumsymposium: '10 jaar Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen: De onmisbare schakel in de gezondheidszorg in Nederland'

Geachte redactie,

Graag nodigen wij u uit om op donderdag 23 maart 2006 aanwezig te zijn in Hotels van Oranje Noordwijk bij het jubileumsymposium van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). STZ organiseert ter gelegenheid van haar 10-jarig bestaan het jubileumsymposium: '10 jaar Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen: De onmisbare schakel in de gezondheidszorg'.

U bent vanaf 12.30 uur welkom voor de lunch. Dagvoorzitter Victor Deconinck opent het symposium om 13.30 uur, waarna enkele gerenommeerde sprekers uit de STZ-ziekenhuizen de drie hoofdthema's van STZ belichten. Dit zijn:


1. Opleiding en onderwijs - prof. dr. F. Scheele, Lucas Andreas Ziekenhuis Amsterdam.
2. Topklinische en topreferente zorg - dr. F.H. Bosch, Alysis Zorggroep Arnhem.
3. Onderzoek en innovatie - dr. P. Wijermans, HagaZiekenhuis Den Haag.

Na de pauze zullen drs. M.J. van Rijn, directeur-generaal VWS, mr. F.H.G. de Grave, voorzitter Zorgautoriteit, drs. L.M.L.H.A. Hermans, voorzitter MKB Nederland en L.A. van Eijk, voorzitter STZ, onder leiding van Victor Deconinck in een rondetafelgesprek een aantal thema's bespreken waarbij ieder vanuit een eigen invalshoek, de positie van de STZ in het politieke en maatschappelijke veld zal belichten.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel.


---