Lensink van berkel comm.

Persuitnodiging

Congres 'wonen voor de jonge stedeling'

Bekendmaking winnaars Bouwfonds MAB Ontwerpprijsvraag

Op donderdag 23 maart organiseert Bouwfonds MAB Ontwikkeling in samenwerking met het Nirov een congres met als thema SMART START, wonen voor de jonge stedeling. Het congres, dat plaatsvindt in het Museum voor Communicatie in Den Haag, is gekoppeld aan de vierde editie van de Bouwfonds MAB Ontwerpprijsvraag.

Starters en jongeren in de leeftijd van 25-35 jaar hebben het moeilijk op de stedelijke woningmarkt. Kopen is meestal te duur en ook betaalbaar huren is lastig. Hierdoor ontbreekt de jonge stedeling steeds vaker in de mix van bevolkingsgroepen in de stad. En juist deze groep is een belangrijke katalysator voor creatieve, economische en culturele activiteit. Diverse bestuurders spreken op 23 maart over oplossingen voor de startersproblematiek. Tevens is er plaats voor discussie tussen de drie genomineerde ontwerpteams en ervaren professionals over de ideale woonomgeving en (betaalbare) woningen. Het congres eindigt met de bekendmaking van de winnaar van de Bouwfonds MAB Ontwerpprijsvraag door juryvoorzitter Jeltje van Nieuwenhoven.

GeĂŻnteresseerde journalisten zijn van harte welkom. Gelieve uw komst te melden aan Jean-Paul Absil, Lensink Van Berkel Communicatie.

Aanmelding: e-mail: j.p.absil@lensinkvanberkel.nl, fax 033 4220088, telefoon 033 4220080 Datum: donderdag 23 maart 2006, van 13.00- 17.30 uur
Locatie: Museum voor Communcatie, Zeestraat 82, 2518 AD Den Haag.

Voor meer informatie over de Ontwerpprijsvraag: www.smart-start.nu