TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 20-03-2006

Televisie
schoondochter gezocht
Uitzending donderdag 23 maart
Nederland 2 - 20.31 uur

Chauffeur renÉ zoekt gezellige vriendin

In deze aflevering van het populaire programma SCHOONDOCHTER GEZOCHT is de zoektocht naar het mogelijke geluk van René Koekenbier te zien. Hij werkt bij de gemeentereinigingsdienst in Haarlem als chauffeur op de vuilniswagen. René houdt van darten, voetbal kijken en koffiedrinken met zijn ouders. Hij deed aan voetbal en kickboksen maar dat kan niet meer door de whiplash die hij 11 jaar geleden heeft opgelopen bij een ongeluk. René is een echt gezelligheidsdier en vindt het leuk om geintjes uit te halen. Deze vrijgezel is recht voor zijn raap en zoekt dit ook terug in een vrouw. Of dit lukt is donderdag 23 maart te zien.

In de vervolguitzendingen van SCHOONDOCHTER GEZOCHT zien we hoeveel reacties de mannen hebben gehad naar aanleiding van de oproep in de eerste uitzending op 27 januari jl.

De deelnemers hebben samen met hun ouders de stapels brieven en mailtjes zorgvuldig doorgenomen. Presentatrice Natasja Froger volgt in iedere aflevering één kandidaat en zijn moeder of vader die samen een lastige keuze moeten maken: wie is de favoriete schoondochter?

Ze krijgen veel dames over de vloer, maken kennis met de potentiële schoondochters en uiteindelijk blijven er twee vrouwen over die een nachtje mogen blijven logeren in het ouderlijk huis. De ochtend erop moet dan bij het ontbijt de beslissing vallen...