Rechtbank Amsterdam


Agenda van de Ondernemingskamer van 23 maart 2006

Op donderdag 23 maart 2006 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

* 10.00 uur: Het verzoek van het verzoek van de ondernemingsraad van Leaf Holland B.V. (advocaat: mr. P.L.J. Bosch) om het voorgenomen besluit van Leaf Holland B.V. en Leaf International B.V. (advocaat: mr. R.A.A. Duk) tot duurzame samenwerking met Gumlink ongedaan te maken.


* 11.30 uur: het verzoek van H.J. Timmerman en H.T. Capital B.V. (advocaat: mr. C.P.B. Kroep) tot het gelasten van een enquête bij B.W.I. Beheer B.V. c.s. (advocaat: mr. R.A. Oskamp) en tot het treffen van enkele onmiddellijke voorzieningen.
* 14.00 uur: het verzoek van Mowafaq Omar Rashid (advocaat: mr. D. de Jong) tot het gelasten van een enquête bij Holding Maatschappij Drukkerij Bevrijding B.V. c.s. (advocaat: mr. D.Th.J. van der Kleij) en tot het treffen van enkele onmiddellijke voorzieningen.

mr. Katelijne van Hassel

Secretaris van de Ondernemingskamer

Amsterdam, 20 maart 2006


---

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam. De mogelijkheid bestaat dat de behandeling van bepaalde zaken geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk zijn gekomen.

Bron: Gerechtshof Amsterdam Datum actualiteit: 20 maart 2006 Naar boven