Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district tilburg

TILBURG, 23 maart 2006

Politie houdt twee jeugdige winkeldieven aan

TILBURG Agenten hebben gistermiddag, tegen 17.00 uur, in de Heuvelstraat te Tilburg, twee winkeldieven aangehouden. De twee jongens, beiden 15 jaar, afkomstig uit Tilburg, hadden in een warenhuis diverse schoolartikelen, ter waarde van 33 Euro weggenomen. Uit de verklaring van een van de jongens bleek, dat hij betreffende goederen weg moest nemen omdat hij eerder, door een onbekende jongen daarvoor was benaderd en bedreigd. De politie heeft de ouders van de jeugdigen in kennis gesteld.

Vreemdeling aangehouden

TILBURG Agenten hebben gistermiddag, rond 17.00 uur, op de Centaurusweg te Tilburg, een 29 jarige man, zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. De man kon zich niet legitimeren en was de Nederlandse taal niet machtig. Omdat de agenten het vermoeden hadden dat de man niet legaal in Nederland verblijft, ging hij, na overleg met medewerkers van de vreemdelingendienst, in vreemdelingenbewaring.

Jongen breekt been na aanrijding

TILBURG Gistermiddag rond 13.30 uur kreeg de politie de melding van een aanrijding met letsel op de kruising Lovense Kanaaldijk Petrus Loosjesstraat Centaurusweg.

Een 54 jarige automobilist uit Udenhout reed over de Petrus Loosjesstraat in de richting van de kruising met de Lovense Kanaaldijk. Op de kruising wilde hij links af de Lovense Kanaaldijk op.Tijdens het afslaan zag hij een bromfietser over het hoofd. De 16 jarige bestuurder van de bromfiets, afkomstig uit Tilburg reed over de Petrus Loosjesstraat richting Melisstokestraat. Op het kruisingsvlak liet de automobilist de bromfietser niet voor gaan, waardoor beiden in aanrijding kwamen. Bij deze aanrijding kwam de 16 jarige jongen ten val waarbij hij zijn been brak.

Man moet nog 70 dagen brommen

TILBURG Agenten hebben gisteravond tegen 19.00 uur in de De Ruijterstraat te Tilburg, een 21 jarige man, afkomstig uit Tilburg, aangehouden voor een openstaand vonnis. De komende 70 dagen verblijft hij extern.

Auteur: Desirée Brabers