Politie Flevoland

Aanrijdingen in Flevoland

Flevoland, 23-03-2006 o Bij een aanrijding op de Houtribdreef in Lelystad zijn woensdagmorgen twee personenautos met elkaar in botsing gekomen ter hoogte van de Kempenaar. De aanrijding is ontstaan doordat een 53-jarige man uit Lelystad pech kreeg met zijn voertuig en die aan de rechterzijde van de weg tot stilstand had gebracht. Een 30-jarige plaatsgenoot zag vermoedelijk door de laagstaande zon de auto van de 53-jarige te laat waarna hij tegen diens achterzijde botste. De 30-jarige is met een GGD-ambulance voor controle naar het Zuiderzeeziekenhuis gebracht maar liep verder geen letsel op.

Bij een eenzijdig ongeval in Zeewolde is op de Gooiseweg een auto bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Harderwijk in de sloot terechtgekomen. De vrouw vertelde dat ze moest remmen en toen is uitgeweken voor een voorganger waarna ze in de sloot reed. Personeel van een GGD-ambulance hebben de vrouw ter plaatse onderzocht maar er bleek geen sprake van letsel.

In Almere is woensdagavond een 17-jarige jongen licht gewond geraakt nadat hij met zijn fiets tegen een portier van een auto reed dat op dat moment net werd geopend door de 49-jarige bestuurster uit Almere. Een ambulance van de GGD bracht de jongen naar het Flevoziekenhuis maar het letsel bleef beperkt tot een schram op de keel van de jongen.

Een 15-jarige meisje uit Almere raakte woensdagmorgen op de kruising van de Evenaar en de Buenos Airesstraat gewond nadat aan haar vermoedelijk geen voorrang werd verleend door een 48-jarige automobiliste uit Almere. Het slachtoffer is met vermoedelijk een gebroken arm door een GGD-ambulance naar het Flevoziekenhuis vervoerd.