1e persbericht van donderdag 23 maart 2006

Eindhoven, 23-03-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie neemt rijbewijs dronken man in

De politie heeft woensdagavond rond 23.30 uur het rijbewijs ingenomen van een man van 30 jaar uit Veldhoven. De man was op de Strijpsestraat met zijn fiets tegen een auto aangereden en daarna doorgereden. Motoragenten konden de man even later aanhouden op de Zeelsterstraat. De Veldhovenaar bleek gedronken te hebben. Hij blies 1,95 promille. Het rijbewijs van de man is ingenomen en proces-verbaal is opgemaakt.

Eindhoven: Politie houdt winkeldievegges aan

De politie heeft woensdag rond 19.30 uur in het Winkelcentrum Woensel twee vrouwen aangehouden. Het gaat om een 41-jarige vrouw uit Mierlo en 50-jarige vrouw uit Helmond. De vrouwen wilden met een volle winkelwagen zonder betalen een winkel verlaten. Hierbij werden ze betrapt door een beveiligingsbeambte die de politie inschakelde. Een maand geleden heeft hetzelfde feit plaatsgevonden bij een bedrijf in Helmond. De politie zoekt uit of de vrouwen hier iets mee te maken hebben. De twee vrouwen zijn ingesloten voor verhoor.

Helmond: Politie controleert verkeer

Door de politie is woensdagmiddag op de Steenovenweg een verkeerscontrole uitgevoerd.

Er werden elf bekeuringen uitgeschreven onder meer voor fout parkeren en geen gordel dragen.

Beek en Donk: Politie neemt rijbewijs jonge bestuurder in

De politie heeft woensdag rond 22.30 uur op de Lage Heesweg het rijbewijs ingenomen van een 22-jarige automobilist uit Helmond. De man werd door de politie gecontroleerd op alcohol. Hij blies ruim 1 promille. Daar de man een beginnend bestuurder is werd zijn rijbewijs ingenomen en proces-verbaal opgemaakt.

Bladel: Bestelauto weggehaald

Donderdag tussen 7.00 en 8.00 uur is vanaf de Godfried Bomanslaan een bestelauto gestolen. Het betreft een Mercedes Vito, kleur grijs, met kenteken 85-VX-XD.

Deurne: Inbraak in bedrijf

Woensdag tussen 19.00 en 23.10 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Florijn. Een raam werd opengebroken. Uit het bedrijf is een onbekend geldbedrag gestolen.