Ingezonden persbericht


Introductie Oranjebaret, inclusief volkslied spiekbrief

Het smaakvolle alternatieve hoofddeksel voor fervente Oranjefan

Vanaf heden is hij er. De Oranjebaret , het hoofddeksel voor het Oranjelegioen. De baret is voorzien van een ingeborduurde Nederlandse Leeuw als embleem. Tevens is aan de binnenkant van de baret " Het Wilhelmus" ingeborduurd, voor het meezingen van het volkslied. Een volkslied spiekbrief.......

Waarom de Oranjebaret ?

"Mijn Oranjebaret is een leuk en vooral smaakvol alternatief voor de door de KNVB verboden hoofddeksels die nu in omloop zijn". Aldus bedenker Egbert van Keulen, die de Oranjebaret als prive initiatief op de markt brengt. Het is een bewaarexemplaar voor jong en oud, man en vrouw. Je kan hem op wel honderd verschillende manieren opzetten. Je kan hem als militaire baret dragen maar ook op de hippe manier zoals de sporters op de Olympische Spelen dat plachten te doen. Houd je van Frankrijk? Dan zet je hem op als Alpinopet. Voor elk wat wils.

Aan de binnenkant van de baret is het eerste couplet van het Wilhelmus ingeborduurd, in de originele tekst. "Ik zat ooit bij het Nederlands Elftal op de tribune tegen Duitsland. Toen het volkslied begon leek het erop dat het hele legioen meezong uit volle borst. Koude rillingen kreeg ik ervan op mijn rug" aldus Egbert van Keulen. "Het viel me alleen op dat niemand na 2 regels nog de tekst wist". Dat is vanaf nu voorgoed verleden tijd. Naast een opvallend hoofddeksel heb je tevens een geheugensteun voor het hele volkslied. Met het WK voor de deur een must voor elke Oranjefan. Uiteraard kan je hem bij alle Oranje-festiviteiten gebruiken.

Hoe zijn de Oranjebaretten verkrijgbaar en wat kosten ze?

Ze kosten 7,50 euro en dan worden ze gratis thuisgestuurd. Je kan ze online bestellen via www.oranjebaret.nl.

Over Oranjebaret.nl:

Oranjebaret.nl is een prive-initiatief van Egbert van Keulen. Egbert is in het dagelijks leven getrouwd en vader van 2 kinderen.

Voor vragen of hoge resolutie foto's:

Egbert van Keulen

oranjebaret@gmail.com of 0617704408

http://www.oranjebaret.nl