Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

23 maart 2006

Epse - Kettingzagen gestolen uit auto

In de nacht van maandag op dinsdag (20-21/03) zijn uit een auto aan de Hassinklaan twee kettingzagen en een vijlset gestolen. De eigenaar van de auto zag pas dat de spullen gestolen waren toen hij er al in had gereden. De totale schade bedraagt ongeveer 1700 euro en om in de auto te komen werd een portierslot geforceerd.

Zutphen - Aanhangwagen Be Quick gestolen

Bij voetbalvereniging Be Quick is in de nacht van dinsdag op woensdag (21-22/03) een aanhangwagen gestolen. Men heeft eerst de poort van het voetbalterrein aan de Laan van Eme opengebroken en vervolgens de aanhangwagen van het merk Henra meegenomen.

Lochem - Insluiping in woning

In een woning aan de Haitsma Mulierlaan is dinsdagavond een handtas met telefoon meegenomen. De tas werd meegenomen door binnen te sluipen, waarschijnlijk via het slaapkamerraam. De bewoners waren thuis, maar hebben niets gemerkt van de insluiping.

Zutphen - Beeldschermen gestolen uit school

Uit een school aan de Henri Dunantweg zijn dinsdagnacht (21-22/03) vier platte beeldschermen gestolen. Door een raam te forceren is men binnengekomen en zijn de dieven naar het computerlokaal gegaan, waar de beeldschermen stonden.

Lochem - Aanhangwagen te zwaar

De politie heeft woensdag op de Kwinkweerd een automobilist aangehouden. De 60-jarige bestuurder uit Berkelland had een aanhangwagen bij zich die te zwaar beladen was. Bij controle bleek dat de aanhangwagen 620 kilo te zwaar beladen was. Hij kreeg een boete van 160 euro.

Zutphen/Brummen - Vijf keer te snel

De politie heeft in Zutphen aan de Harenbergweg vijf bestuurders bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 77 km per uur waar 50 km per uur was toegestaan. Ook heeft de politie in Brummen aan de Eerbeekseweg gecontroleerd op snelheid; hierbij werden geen overtredingen gemeten. Wel kreeg één automobilist een boete voor het niet tonen van zijn rijbewijs toen daarom werd gevraagd.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Anton de Ronde, tel. 055 - 548 6062 ---- --