Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Achterhoek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK

23 maart 2006

Vorden - Aanrijding tussen twee auto's

Woensdagmorgen (22/03) omstreeks 07.00 uur kwamen twee automobilisten met elkaar in botsing. Een 49-jarige man uit Hengelo (OV) reed over De Horsterkamp vanaf Vorden en verleende geen voorrang aan een 41-jarige man uit Doetinchem, die over de Hengeloseweg reed. Hierop ontstond een aanrijding. De Hengeloër had last van zijn gezicht, de Doetinchemmer van zijn nek en arm.

Didam - 220 euro voor stelen fiets

De politie heeft woensdagmorgen (22/03) een 19-jarig meisje uit Doetinchem bekeurd. Een vrouw zag het meisje op een fiets rijden, die maandag van een familielid was gestolen. De politie ging een kijken nemen en vond de fiets en het meisje. Het meisje kreeg een bekeuring van 220 euro.

Wehl - Inbraak in woning

Woensdagmiddag (22/03) is er ingebroken in een appartement aan het Gruttersveld. De inbraak vond plaats tussen 15.15 en 16.00 uur. De deur bleek niet afgesloten en mogelijk is men door "flipperen" (manipuleren van de dagschoot ) binnen gekomen. De woning werd doorzocht en er werd een geldbedrag meegenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Varsseveld/Didam - 31 bekeuringen

In Varsseveld heeft de politie bij controle op de Breukelaarsweg 22 bekeuringen uitgedeeld. De bekeuringen waren onder meer voor het niet dragen van een gordel, rijden zonder rijbewijs, een lekke uitlaat en een ondeugdelijke koppeling. In Didam bleken bij een controle aan de Tatelaarweg negen automobilisten geen gordel te dragen. Zij kregen een boete.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52 ---- --