Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

23 Maart 2006

Apeldoorn - Aanrijding tussen auto en scooter

Een 74-jarige automobiliste en een 17-jarige scooterrijdster kwamen woensdagochtend (22/03) met elkaar in botsing. Het ongeval gebeurde even na 10.00 uur op het Violierenplein. De scooterbestuurder kwam uit de Eglantierlaan en verleende op de parkeerplaats geen voorrang aan de automobiliste. Het 17-jarige meisje raakte gewond aan beide benen; de automobiliste kwam met de schrik vrij. Het meisje is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Apeldoorn - Brand in woning

In een woning aan de Ravenweg brak woensdag (22/03) rond 17.30 uur brand uit. De bewoners konden de woning tijdig verlaten en ook een deel van de buurtbewoners moest hun woningen uit. De brandweer kwam met twee wagens ter plekke en bluste het vuur. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Ook werd stichting Salvage ingeschakeld om vervangend onderdak voor het getroffen gezin te regelen. De aangrenzende woningen liepen alleen rookschade op.

Apeldoorn - Vijftig keer te snel

Bij een snelheidscontrole aan de Kayersdijk zijn woensdagmiddag (22/03) vijftig automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 73 km per uur waar 50 km per uur was toegestaan.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52 ---- --