Frank Holten naar Gleijm & van der Waart

Gleijm & van der waart

Frank Holten naar Gleijm & van der Waart

Om Concept & Creatie op een kwalitatief nog hoger niveau aan te kunnen bieden en volledige afstemming te kunnen vinden met Strategie, is recent creative director Frank Holten (42) aangetrokken. Gleijm & van der Waart verwacht zo met een nog sterker collectief te bouwen aan niet te blussen brands.

Frank Holten begon zijn carrière als junior art director bij Advertising Art Center. Maakte als senior art director naam en faam bij Publicis Groep en Bridge' ADMP. En later als creative director bij Vergeer & van Weerdenburg / bureau aan de amstel. Om uiteindelijk via Bovil definitief terug te keren naar zijn 'roots' in het zuiden van Nederland en daar aan zijn nieuwe uitdaging te beginnen. Holten maakte aansprekend werk voor onder andere Philips, Jaguar, Amsterdam RAI, Benson&Hedges, Samsung, NOC-NSF, FootLocker en HP.

'Lekker om op creatief gebied de kar van een enthousiaste en gedreven club als Gleijm & van der Waart te mogen trekken en om samen met hen, als underdog, te strijden voor het allerbeste'.

Einde persbericht