Politie Drenthe

donderdagmiddag

Assen, 23-03-2006

Politie zoekt getuigen mishandeling

ASSEN - De politie komt graag in contact met mensen die maandagmiddag 20 maart in de Weiersstraat in Assen achter de Hema rond half zeven 's avonds getuige zijn geweest van de mishandeling van een 21 jarige vrouw.

Ze werd belaagd door een 36 jarige man en een 32 jarige vrouw. Beiden zijn aangehouden en zitten in voorarrest. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat er zich heeft afgespeeld wil de politie graag meer informatie. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844.

Inbrekers stelen mobiele telefoons en horloges

HOOGEVEEN - Inbrekers hebben in de nacht van woensdag op donderdag bij een inbraak in een woning aan Het Roefje in Hoogeveen onder meer 2 mobiele telefoons, 2 horloges en diverse papieren, waaronder een rijbewijs en een kentekenbewijs buitgemaakt. Om in de woning te komen is aan de achterzijde van de woning een tuindeur vernield.

Politie zoekt getuigen
EMMEN Na later pas bekend geworden is, heeft er op vrijdag 10 maart jl. een overval plaats gevonden in Shoarmazaak De Nijl aan de Wilhelminastraat, waarbij enkele duizenden euros zijn buitgemaakt. Op vrijdagavond 10 maart jl. tussen 21.00 en 23.00 uur kwamen enkele mannen de zaak binnen en onder bedreiging van een vuurwapen moest de inhoud van de kassa afgegeven worden.

Om meer helderheid te verkrijgen in deze zaak, is de politie op zoek naar 3 jongens die vermoedelijk tijdens de overval in deze zaak zaten te eten. Het betreffen blanke jongens, die mogelijk sporttassen bij zich hadden. Zij, maar ook andere getuigen die kunnen bijdragen aan het oplossen van dit misdrijf, kunnen contact opnemen met de politie via het bekende telefoonnummer 0900-8844.

Bert Visser (0651 - 611629) verzorgt de persvoorlichting tot donderdag 16.30 uur. Daarna neemt collega Roel Hallink (0651 - 528156) het perspiket over.

Vanaf 31 maart zijn de persvoorlichters van Politie Drenthe via één nummer te bereiken: 0592-361280. Voor de dagelijkse persvoorlichting krijgt u automatisch de dienstdoende voorlichter aan de lijn.