Ingezonden persbericht


Funda.nl met grote afstand marktleider

Helft Nederlandse woningzoekenden geeft aan funda.nl te gebruiken bij de zoektocht naar een nieuwe woning.

De site funda.nl is de meest gebruikte site ter oriëntatie op een woning, gevolgd door (start)pagina.nl en marktplaats.nl. Opvallend is vooral dat de top 5 maar 2 echte woningsites bevat: funda.nl en woonkrant.nl. De helft van de Nederlandse woningzoekenden zegt funda.nl te gebruiken in hun oriëntatie op een nieuwe woning. Onder huishoudens met een netto maandinkomen boven de ¤ 3.000 euro is het marktleiderschap van funda.nl nog groter: ruim drie kwart (76%) van deze groep geeft aan funda.nl te gebruiken.

In het bijgevoegde artikel vindt u de resultaten en achtergronden van het uitgevoerde onderzoek, wat mogelijk interessant is voor uw blad. U bent natuurlijk vrij om redactionele aanpassingen in de tekst te doen. Indien er andere aanpassingen dan tekstueel gewenst zijn, dan graag in overleg met USP.

Wij verzoeken u vriendelijk, indien u overgaat tot publicatie, ons hiervan een bewijsexemplaar toe te sturen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan zijn wij bereikbaar via e-mail en op onderstaand adres.

Vriendelijke groet,

Martijn Verschoor

USP Marketing Consultancy BV
Kralingseplaslaan 99
3061 DG Rotterdam
tel: 010 206 6900
fax: 010 206 6901
e-mail: verschoor@usp-mc.nl
www.usp-mc.nl
www.deeluwmening.nl
www.bouwpanel.nl