Politie Zeeland


---


O-1237-2006 Woninginbraken
Uit een woning aan de Jan van Greshofflaan in Kloetinge is afgelopen nacht een laptop t.w. van 1200,00 euro weggenomen.
In een woning aan de Koningin Wilhelminastraat is diezelfde nacht getracht in te breken. Hier zijn de inbrekers niet binnen geweest.

Houdt inbrekers buiten de deur:
U kunt het inbrekers moeilijker maken, door het aanbrengen van degelijk hang- en sluitwerk op ramen en deuren, het aanbrengen van verlichting bij de buitendeuren en het merken van waardevolle spullen. Doe de deur op slot, de ramen dicht en e.v.t. een lichtje aan als u weggaat. Zorg ervoor dat uw woning er van buiten uit " bewoond" uitziet, Juist wanneer u niet thuis bent. Laat geen sleutels in de deur zitten, leg ze niet onder een mat o.i.d. Zorg extra goed voor waardevolle spullen. Zet ze uit het zicht voor inbrekers en berg kleine zaken op in uw kluis. Voor informatie hierover kunt u terecht op het politiebureau.

O-1238-2006 Diefstal uit bedrijf
Uit een bedrijfspand aan de Markt in Sint Maartensdijk is tussen woensdag 17.00 uur en donderdag 08.30 uur een p.c. weggenomen.
De computer, ter waarde van een paar honderd euro, werd weggenomen nadat een raam was vernield. Braakschade is niet bekend.

Z-1239-2006 Automobilist rijdt in de sloot
Op de N60 in Terhole is donderdagmiddag een 18-jarige man uit Hulst met zijn auto in de sloot beland.
Rond 13.30 uur verloor de automobilist, vermoedelijk door te hoge snelheid, de macht over het stuur en reed vervolgens de dijk af. Zijn auto ging daarbij over de kop en is vermoedelijk total loss. De 18-jarige bstuurder kwam met de schrik vrij.


---- --