29
30
31
/> Maart 2006

Vleugje Rivièra op de Amsterdamse grachten
Nieuw en vernieuwd programma HI Rondvaart bij de Canal Company Holland International Rondvaart, in juni 2005 door Canal Company overgenomen, komt in 2006 met een aantal nieuwe arrangementen voor groepen vanaf 20 personen. Tijdens de rondvaart door de Amsterdamse grachten valt er te genieten van een Mediterraan, Caribisch, Oriëntaals of Holland Internationaal Buffet.
Afbeelding

Nieuw is ook het seizoensarrangement: een drie-gangen lunch of diner met de beste gerechten van vier seizoenen, geserveerd aan boord van de luxe partyschepen van Holland International. Voor individuele bezoekers zijn er verschillende thematische cruises zoals de Candlelight Cruise, Dinner Cruise en de Ultimate Cruise.

Varen door Amsterdam, reizen naar exotische oorden Voor wie een rondvaart door Amsterdam wil combineren met een culinaire reis naar verre oorden biedt Holland International het Mediterraans, Caribisch en Oriëntaals buffetarrangement. Geniet, varend door de hoofdstad, van exotische gerechten als de salade van Thaise kalfsfilet of Gambas in papiamentosaus.

Hollandse pot
Liefhebbers van de Hollandse pot laten zich verrassen met het Holland Internationaal Buffet, bestaande uit typisch Nederlandse gerechten met een internationaal tintje. De buffetarrangementen duren 2 uur en zijn voor groepen van minimaal 20 personen (EUR 49,50 p.p., incl. boothuur, personeel, drankjes van de Hollandse bar en BTW).

Vier jaargetijden
Elk seizoen heeft zijn karakteristieken. Proef ze tijdens het Seizoens-diner of de Seizoens-lunch en geniet tegelijkertijd van het uitzicht vanaf het water. De Seizoens-Lunch bestaat uit drie gangen, duurt 1,5 uur en is voor groepen van minimaal 20 personen (EUR 39,50 p.p., inclusief boothuur, personeel, drankjes van de Hollandse bar en BTW). Het Seizoens-diner bestaat uit vier gangen, duurt 2,5 uur en is tevens voor groepen van minimaal 20 personen (EUR 59,50 p.p., all-in).

Ultieme beleving
Ook individuele bezoekers kunnen bij Holland International Rondvaart terecht. Ga bijvoorbeeld voor een romantisch avondje uit en geniet, onder het genot van een wijntje, van het romantisch verlichte Amsterdam (foto boven) tijdens de twee uur durende Candlelight Cruise (EUR 25,- p.p.).

Afbeelding

Dinner cruise
De Dinner Cruise biedt de bezoekers een gastronomisch diner. Voor wie Amsterdam liever bij daglicht ziet is de Ultimate Cruise een goede optie: een 1,5 uur durende rondvaart, onder leiding van een gespecialiseerde gids, langs de vele hoogtepunten van de Nederlandse hoofdstad. Van moderne architectuur, zoals het KNSM- en Java-eiland: de nieuwste en meest trendy stadsdelen van Amsterdam, tot de prachtige oude binnenstad met diverse `Rembrandt 400' hoogtepunten.

Informatie
Ga voor meer informatie naar www.hir.nl

Noot voor redacties (