Ingezonden persbericht


PERSBERICHT / 21 maart 2006
THE HOT STEWARDS SPELEN VRIJDAG 23 MAART IN CLUBBAZART

Het gonst flink rond de Amsterdamse band The Hot Stewards. De band bestaat uit voormalige leden van de Nederlandse emotop: Face Tomorrow, Jetsetready, Oil, The Spirit That Guides Us en het Deense Campsite. Voor de lol zet het elite-combo een klein projectje op. Inmiddels is het projectje getekend door het prestigieuze indie-label Sally Forth Records, in samenwerking met Munich Records, die ook zeer geĂŻnteresseerd was.

Eind vorig jaar verschijnt de debuut-EP van The Hot Stewards, met een dikke knipoog The Very Best Of geheten. Op deze demo staat o.a. een hippe versie van Bronsky Beat's Smalltown Boy. De plaat wordt opgepikt door diverse nationale radiozenders en wordt een culthit. De overige nummers op de EP zijn serieuzer van aard. De kwaliteit is zodanig dat veel recensenten de EP vijf sterren toebedelen. Binnenkort brengt The Hot Stewards een volledig album uit. De verwachting is dat The Hot Stewards daarmee door gaan breken.

Voorprogramma van The Hot Stewards in ClubBazart is I Drive A UFO. Het is het eerste concert van dit excentrieke Haagse tweetal na een lange rustpauze

The Hot Stewards + I Drive A UFO
Vrijdag 24 maart, 21:00 in ClubBazart
Entree: 4 euro.

ClubBazart bereik je door in te stappen in tram 2 richting Kraaijenstein en uit te stappen bij halte Nieuwendamlaan. Nachtbus 3 stopt ieder uur pal voor de deur. Een beetje fietser is er in 10 minuten vanaf het centrum.

Website The Hot Stewards: http://www.thehotstewards.com Website I Drive A UFO: http://www.idriveaufo.nl/
Website ClubBazart: http://www.clubbazart.nl

Hedde Meima, PR
ClubBazart
Loosduinsekade 725
2571 CZ Den Haag
070 323 9652 / 06 422 09 809
publiciteit@bazart.nl
www.bazart.nl

--- einde persbericht ---


---- --