Gemeente Sneek


Himmelwike 2006 in Sneek weer in volle gang!
De gemeente Sneek organiseert dit jaar weer samen met scoutinggroep Tibrag de Himmelwike in Sneek. De Himmelwike vindt deze week plaats van maandag 20 tot en met zaterdag 25 maart 2006.

In 2004 werd de traditionele Himmeldei voor het eerst uitgebreid naar een hele Himmelwike en niet zonder succes: maar liefst 700 mensen namen in 2005 deel aan de Himmelwike-activiteiten. Een voorzichtige schatting van het aantal deelnemers voor dit jaar ligt tussen de 775 en 825 deelnemers. Richard van Benthem:"Wy hoopje dat it tal dielnimmers alle jierren stiget. Wethâlder Jan Bargboer hat in oprop dien oan de ynwenners fan Snits en it liket der op dat dat wurket."

Sneek heeft zich dit jaar ook aangesloten bij de landelijke zwerfafvalorganisatie Nederland Schoon die dit jaar de strijdkreet "We hebben er schoon genoeg van" hanteert. Met name de zaterdagactiviteit zal met spandoeken en posters worden ondersteund.

Himmelwike dagboek
Om bezoekers aan onze website op de hoogte te houden van de gang van zaken wordt er een Himmelwike dagboek bijgehouden waarop de vorderingen worden vermeld. Zo kan de hele Himmelwike gevolgd worden..


* Himmelwike Dagboek

© copyright 2006 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 22-3-2006