Ingezonden persbericht


Persbericht

Equant biedt uitgebreide nieuwe suite met beheerdiensten voor Adaptive Network

Meest uitgebreide en flexibele beheerpakket krijgt verdere versterking

Amsterdam, 23 maart 2006 - Equant versterkt zijn Adaptive Network met de toevoeging van een nieuw, uitgebreid pakket aan diensten voor site management. Daarmee kan Equant alle vestigingen van klanten monitoren en beheren, zelfs de sites die niet zijn aangesloten via Equant's Adaptive Network maar via een netwerk van een lokale telco of een netwerk of LAN van een concurrent.

De nieuwe beheerdiensten combineren Equant's expertise en ervaring op het gebied van geïntegreerde diensten. Ze hebben echter een sterkere focus op flexibele, à la carte mogelijkheden voor site management. Het pakket richt zich op het beheer van LAN VPN, fault, configuratie- en perfomance management en event service level-beheer. De best-of-breed technologieën en tools die Equant's Global Adaptive Network ondersteunen zijn daarmee ook beschikbaar voor het tegemoetkomen aan specifieke eisen op verschillende locaties.

Met site management kunnen klanten hun VPN vanuit één centraal punt beheren, welke providers ze ook gebruiken. Equant kan het hele VPN ermee monitoren en beheren, in tegenstelling tot versnipperd VPN-beheer via een combinatie van Equant's Adaptive Network en het VPN van lokale, regionale en wereldwijde telco's.

Equant heeft de grootste wereldwijde dekking, met:
* Bereik in 220 landen en gebieden, in 1.400 bedrijven in 890 steden en plaatsen, met in totaal 152.000 verbonden gebruikers over de hele wereld;
* MPLS-gebaseerd IP VPN in 144 landen;

* Remote access in 140 landen, met WiFi-hotspots in 57 landen en DSL in 50 landen;
* Lokale ondersteuning in 166 landen.

(259 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Equant
Equant is een toonaangevende aanbieder van wereldwijde communicatiediensten voor multinationals. Equant combineert kennis op het gebied van netwerken met uitgebreide servicemogelijkheden om zo wereldwijde, geïntegreerde en aangepaste communicatiediensten te leveren voor essentiële processen van klanten. Equant levert duizenden topbedrijven het meest uitgebreide portfolio aan communicatiediensten en netwerkoplossingen, waaronder het toonaangevende IP VPN dat door 1.400 wereldwijde bedrijven gebruikt wordt. Equant, onderdeel van de France Telecom Group, gooit voortdurend hoge ogen bij marktonderzoeken naar klanttevredenheid onder grote bedrijven.

Over Equant IP VPN
Equant Adaptive Network is een volledig geïntegreerd en schaalbaar on-demand VPN op maat. Het vereenvoudigt de naadloze integratie van verschillende technologieën en brengt de kosten van netwerkbeheer terug. Vóór Adaptive Network beschikbaar was, moesten multinationals een overall-strategie voor hun netwerk kiezen met maar een of twee technologieën. Nu is het mogelijk om netwerkoplossingen aan te passen aan specifieke wensen en eisen van iedere klant, waar ook ter wereld. Met de nieuwe diensten voor site management is het Adaptive Network-portfolio van Equant dan ook het meest flexibele en uitgebreide in de markt.

CONTACTPERSONEN:

Equant Netherlands BV
Mariena de Jager
+31 (0) 20 606 92 57
mariena.dejager@equant.com

LEWIS Benelux BV (PR Bureau)
Kim van Bokhoven
+31 (0) 40 235 46 00
kimv@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com