IGEL Technology lanceert GET IGEL

Uitgebreid programma ondersteunt bestaande resellers in de groeiende thin client markt en lokt nieuwe partners

AARTSELAAR, 20060323 -- België - 23 maart 2006 - IGEL Technology, een leidende fabrikant van thin client-computers, lanceert vandaag een nieuw, veelomvattend partnerprogramma dat heet 'GET IGEL'. Dit programma, waarvan Guidance (begeleiding), Equipment (uitrusting) en Training (opleiding) de kernelementen zijn, zal alle IGEL partners ondersteunen in het succesvol hanteren van de groeiende thin client-markt. Hiernaast kunnen resellers zich ook laten certificeren als Authorized IGEL Partner, waardoor ze nog meer ondersteuning op het gebied van verkoop en marketing zullen ontvangen.


Als drijvende kracht in het Europese thin client segment levert IGEL een complete reeks hoogwaardige Windows- en Linux-gebaseerde Clever Clients, een gratis Remote Management Suite, en uitstekende service en ondersteuning. Dankzij de uitstekende samenwerking in de afgelopen jaren met de bestaande partners, heeft IGEL Technology een explosieve groei doorgemaakt en heeft haar omzet het afgelopen jaar bijna zien verdubbelen. Via het nieuwe gestructureerde GET IGEL partnerprogramma, kunnen alle partners meegenieten van de stijgende interesse in de thin client markt.

Het GET IGEL Partnerprogramma is opgedeeld in twee verschillende niveaus om partners zowel te ondersteunen (GET IGEL) als te promoten (Authorized IGEL Partner). Het GET IGEL basisprogramma houdt concreet in:

Guidance
Voor Igel Technology betekent 'begeleiding' niet alleen het voorzien van technologische informatie en updates aan haar partners maar ook het verlenen van steun op het gebied van verkoop en het financieren van de projecten.

Equipment
Op het gebied van uitrusting zal IGEL thin clients, marketing producten en gerelateerde diensten beschikbaar maken die de partners in staat moeten stellen om efficiënter en succesvoller te reageren op vragen van de klant.

Training
Het programma wordt aangevuld met specifieke opleidingen op het gebied van verkoop en technologie zodat de partner altijd in staat is om de beste diensten aan te bieden aan haar klanten en projectpartners.

Voor partners die nog meer ondersteuning wensen, is er ook de mogelijkheid om Authorized IGEL Partner te worden. Na certificatie en het afstemmen van verkoopsobjectieven, ontvangt de reseller als extra het Authorised IGEL Partner logo, promotie via de IGEL website en extra verkoopondersteuning in de vorm van lead-sharing en focus op vertikale markten.

"Met het GET IGEL programma plaatsen we onze partners in pole position om optimaal voordeel te halen uit de vooruitzichten van de markt en van onze eigen sterke groei," zegt Erhard Behnke, Sales Manager EMEA bij Igel Technology. "Onze partners kunnen nu gebruik maken van een uitstekend dienstenpakket en zich hiermee sterk positioneren ten opzichte van de concurrentie."

Volgens IDC is in het tweede kwartaal van 2005 het aantal geleverde thin clients wereldwijd gestegen met 20.3% ten opzichte van het eerste kwartaal. In West-Europa steeg dit zelf met 22.3%. In 2005 wordt een stijging van 42% verwacht in de verkoop van thin clients bij Igel. Het GET IGEL programma moet partners helpen mee te genieten van deze stijging op de markt.
Meer info over de genomen initiatieven binnen het GET IGEL programma zijn gedetailleerd in de GET IGEL brochure (www.igel.com/get).

Het GET IGEL programma in België loopt via InterAct Distribution Group. De eerste trainingen staan gepland op 2 tot 3 mei en 13 tot 14 juni op het InterAct kantoor in Aartselaar.


Over IGEL Technology
IGEL Technology GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt een volledige reeks van Linux- en Windows-gebaseerde terminals en thin clients. IGEL is een leider in technologie en een van de topfabrikanten in de wereld (met een zesde plaats onder de meer succesvolle producten van thin clients, volgens IDC). Het succes van IGEL is gebaseerd op vier kerncompetenties: Thin Clients: De brede, cross-platform productlijn en het enorm functionele bereik van de innovatieve firmware kan eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande ICT-infrastructuren om de productiviteit en efficiëntie van een bedrijfsbrede ICT-infrastructuur permanent te optimaliseren. Ontwikkeling: Dankzij superieure expertise in terminals en thin clients is de mogelijkheid om tegemoet te komen aan individuele klantenwensen een belangrijk voordeel naast de uitstekende hardware. Diensten: Het uigebreide netwerk voor ondersteuning zorgt ervoor dat aanvragen van klanten prompt afgehandeld worden en dat de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd is. Oplossingen: IGEL Clever Clients hebben wereldwijd succes gerealiseerd en voorzien in specifieke oplossingen voor veel verschillende industrieën. IGEL is een van de oprichters van het European Thin Client Forum en gelieerd aan de wereldwijde Melchers Group.




IGEL Technology