Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Triple Deal lanceert Bill, de goedkoopste online betaalmethode

Utrecht, 23 maart 2006 - Triple Deal heeft Billl gelanceerd als nieuwe betaalmethode. Bill is de goedkoopste methode om online betalingen te verrichten en is daarmee een goede toevoeging aan het brede pakket van betaalmogelijkheden van Triple Deal. Bill is een betaalbuddy binnen MSN Messenger; met bijna 5 miljoen gebruikers het grootste online platform in Nederland. De betaalmethode is ontwikkeld door SNS Bank.

Met Bill kunnen consumenten snel en eenvoudig tot ¤500,- afrekenenn bij webshops, geld overmaken naar elkaar én profiteren van leuke acties en kortingen. Door zijn vaste plek binnen MSN Messenger bereikt Bill een enorme potentiële doelgroep. Bill werkt volgens het principe van de chipknip. Een Bill rekening is gekoppeld aan de privérekening van elke willekeurige Nederlandse bank.

Het grote voordeel voor winkeliers is het lage tarief van maximaal 60 cent. Bovendien is de betaling gegarandeerd, aangezien het terughalen van overboekingen niet mogelijk is. Daarnaast krijgen winkeliers op het tabblad binnen MSN Messenger ook ruimte om een aanbieding te doen, waardoor Bill tevens als marketingplatform kan worden ingezet.

Alle voordelen op een rij:

* Alle betallingen worden realtime afgehandeld.
* Allee betalingen zijn gegarandeerd.
* Alle bettalingen vinden plaats binnen het beveiligde domein van SNS Bank.
* Géén eenmalige aansluitkosteen of andere vaste kosten.
* Geen abonnemeentskosten of andere, maandelijks terugkerende kosten.

Bill is op dit moment actief bij tientallen winkels, waaronder Ticketservice, Free Record Shop, SMS-city en Opwaarderen.nl

Over Triple Deal

Triple Deal is een Nederlandse toonaangevende dienstverlener op het gebied van betalings- en borgservices voor de on- en offline markt, opgericht in 1999. Tot de klantenkring van Triple Deal behoren onder andere Wegener multimedia, KPN Internet, Kijkshop, Telegraaf, RAI Amsterdam, Alternate en Marktplaats. Kijk voor meer informatie over de diensten van Triple Deal op www.tripledeal.com en voor de Escrow diensten in het bijzonder op www.tripledeal.com/nl.

Triple Deal is core business van Conclusion. Voor meer informatie kijk op www.conclusion.nl



Ingezonden persbericht