Maart 2006

Landal GreenParks wint publieksprijs Thuiswinkel Awards 2006

Commercieel directeur Bas Hoogland 'supertrots' op onderscheiding Landal GreenParks heeft de publieksprijs gewonnen bij de Nationale Thuiswinkel Awards 2006 voor haar website www.landal.nl. Landal werd onderscheiden in de categorie Reizen en Vrije Tijd en kreeg de prijs vanavond uitgereikt in Noordwijk aan Zee door vakjuryvoorzitter Roel Pieper.
De vakprijzen voor de beste Thuiswinkel van Nederland 2006 worden uitgereikt aan bedrijven die aantoonbaar excelleren in verkoop op afstand aan consumenten.

Supertrots
"Als enige aanbieder van bungalowvakanties in de categorie Reizen en Vrije Tijd zijn we supertrots op deze onderscheiding, vooral omdat het een publieksprijs is. Een mooie beloning voor ons webteam, dat jaarlijks ca. 5 miljoen mensen naar onze site trekt", aldus commercieel directeur Bas Hoogland, die de onderscheiding uit handen van Roel Pieper in ontvangst nam.

Ook in de categorieën Financiële Diensten, Multimedia, Speciaalzaken en Warenhuizen werden Thuiswinkelawards uitgereikt.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van de Cendant Vacation Network Group. Landal beheert en exploiteert 56 bungalowparken en 6 campings in Nederland, Duitsland, België, Tsjechië en Oostenrijk, met in totaal bijna 10.000 vakantiebungalows en 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 1,7 miljoen gasten ca. 8,6 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

Noot voor de redactie (