Keyware


CBFA heft 'a priori controle' op

Brussel, België 23 maart 2006 - Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW), een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, kondigt aan dat het Directiecomité van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) op haar vergadering van 21 februari 2006 beslist heeft om de a priori controle voor Keyware Technologies NV op te heffen.

Op 4 november 2003 werd door de CBFA meegedeeld dat het Directiecomité, overeenkomstig artikel 16, par. 3 van het koninklijk besluit van 31 maart 2003, beslist had dat Keyware Technologies NV voortaan de informatie bedoeld in het koninklijk besluit van 31 maart 2003 diende mee te delen vóór ze werd gepubliceerd om een a priori controle door de CBFA te kunnen laten verrichten.

Op 21 februari 2006 heeft het Directiecomité beslist om deze eis niet langer te handhaven.

Stéphane Vandervelde, CEO : De vennootschap, haar vertegenwoordigers en haar raad van bestuur bevestigen dat alle informatie die Keyware in de voorbije jaren publiceerde steeds getrouw, nauwkeurig en oprecht was. Zoals in het verleden zal Keyware ook in de toekomst verder investeren in de correctheid, integriteit en transparantie van de communicatie met haar analisten en aandeelhouders.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, met producten en toepassingen in het domein van beveiligings- en tijdbeheer, getrouwheidskaarten, elektronisch betalen, elektronische identiteit en transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Brussel, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

copyright © 2005 Keyware

Powered by devcreator Privacy Policy