Nederland zet zich schrap voor het scrapvirus

Epn beursorganisatie bv

Persbericht De Grote Scraphappening

De Grote Scraphappening: een héél weekend scrappen en ander papierplezier.

Het creatief inplakken van fotos, het zogenaamde scrappen, is een rage die uit Amerika is overgewaaid en nu Europa verovert. Ook in Nederland groeit het aantal scrappers sterk. Zó sterk zelfs, dat EPN Int. Beursorganisatie besloten heeft de vijf Nationale Scrapbookweekenden van voorgaande jaren een groots vervolg te geven met De Grote Scraphappening, die van 24 t/m 26 maart 2006 zal plaatsvinden in Hotel Vianen.

Scrappers zijn bijzonder creatief in het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. De GROTE Scraphappening is voor hen dan ook een aanrader, want de exposanten presenteren in hun stands een keur aan nieuwe producten, materialen en technieken. Bovendien staan zij klaar om uitleg, tips en advies te geven.

Aan de slag: 53 workshops
Scrappers zijn bepaald geen mensen om alleen maar te kijken en te luisteren naar wat anderen hebben bedacht. Ze willen zelf aan de slag gaan en dat kan dan ook in de maar liefst 53 verschillende workshops die tijdens De GROTE Scraphappening worden georganiseerd. De workshops worden gegeven door ervaren docenten. Men kan zich van tevoren opgeven via de website: www.degrotescraphappening.nl.

ATC en ander papierplezier
ATC is de afkorting van Artist Trading Cards. De toevoeging Artist staat er niet voor niets: het gaat om kleine kunstwerkjes die gemaakt zijn op kaarten van precieze afmetingen. ATC is in Amerika al bijzonder populair en verspreidt zich met name via internet razendsnel in de rest van de wereld. De liefhebbers van het maken, ruilen én verzamelen van kaarten, komen tijdens
De Grote Scraphappening helemaal aan hun trekken. Maar ook kaartenmakers en liefhebbers van andere papierhobbys mogen dit evenement niet missen. Er zijn interessante workshops en tijdens de beurs kan men lekker rondkijken en shoppen.

Nieuw: weekendarrangementen met overnachting(en)
De Grote Scraphappening begint op vrijdag 24 maart met een dag vol workshops en de aansluitende VIP-avond met entertainment en loterijen. Zaterdag 25 en zondag 26 maart wordt vervolgens de beurs gehouden, die in het teken staat van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van scrappen, ATC en ander papierplezier. De echte scrappers zullen aan één dag ongetwijfeld niet genoeg hebben. Daarom worden in dit weekend arrangementen (inclusief workshops) met overnachting in Hotel Vianen aangeboden. Wie meer wil weten over de diverse mogelijkheden of wil reserveren, kan contact opnemen met: EPN Int. Beursorganisaties BV 0418 511 164 .

Datum en locatie
De Grote Scraphappening vindt van vrijdag 24 maart tot en met zondag 26 maart plaats in Hotel Vianen. Het programma ziet er als volgt uit:
Vrijdag 24 maart: workshops en aansluitend VIP-avond met entertainment en loterijen (alleen mogelijk via voorinschrijving).
Zaterdag 25 en zondag 26 maart: beurs van 10.00 tot 17.00 uur. Een dagkaartje kost 6 euro.


Noot voor de redactie (