Ingezonden persbericht


Second Home International 2006: beurs voor het tweede huis met record aantal aanbieders

Persbericht,

Utrecht 17 februari 2006

Second Home International van 24 t/m 26 maart 2006 in de Jaarbeurs Utrecht

Even uit de dagelijkse woon- of werkomgeving ontsnappen door de winter in zonniger oorden door te brengen, daar dromen vele mensen van. Om zo'n woning te vinden, kan iedereen van 24 tot en met 26 maart naar de 20e Second Home International in de Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs voor het tweede huis, de grootste in zijn soort in Europa, biedt 3 dagen lang de potentiële koper van een tweede huis een eldorado van mogelijkheden om een tweede huis te kopen.

Record aanbod: ruim 40 landen vertegenwoordigd, meer dan 350 standhouders

Afstanden tellen bijna niet meer. Door de betere mobiliteit komen ook verre bestemmingen steeds dichterbij, mede daardoor groeit de markt van tweede woningen in het buitenland. Om inzicht te krijgen in het huidige aanbod van een tweede huis bieden 350 exposanten uit ruim 40 landen op Europa's grootste onroerend goed beurs voor een tweede huis meer dan 50.000 woningen op 1.000 locaties aan. Nederlandse vertegenwoordigers van buitenlandse makelaardijen, agenten en projectontwikkelaars geven tekst en uitleg over het kopen van een huis in het buitenland. Second Home International is Europa's grootste trefpunt voor kopers van een tweede huis. Zo goed als alle bekende vakantielanden zijn vertegenwoordigd! Op Second Home International staan gerangschikt op land .

Lezingen

Naast het ruime woningaanbod is er ook ruimte voor een uitgebreid programma met seminars en lezingen over het kopen van een huis in Spanje, Frankrijk, Italië, Turkije, Tsjechië, Griekenland, Florida. Specialisten uit deze landen vertellen de bezoekers over de belangrijkste aspecten, die te maken hebben met het kopen van een tweede huis in die landen. Zie www.secondhome.nl voor het complete programma.

Openingstijden

Vrijdag 24 maart van 11.00 - 17.00 uur, zaterdag 25 en zondag 26 maart van 10.00 - 17.00 uur. Entree ¤ 9,00 per persoon, kinderen t/m 15 jaar gratis toegang. Op zaterdag en zondag is er een kindercrèche.

Noot voor de redactie,