Ingezonden persbericht


'Bback to the seventies and eighties' in Grand Café Verderop Delft

Disco Party met DJLuuk.NL

Disco Time, back to the seventies and eighties! Wil je eens lekker ouderwets een hele avond lang dansen op muziek uit de tijd dat die gemaakt werd om op te dansen? Kom dan op vrijdag 24 maart naar Grand Café Verderop in Delft. Tussen 22.00 en 03.00 uur neemt DJLuuk.NL je dan mee terug naar de tijden dat er nog echt plaatjes werden gedraaid. Geen monotone klanken die je alleen met een pilletje onder je tong kunt verdragen, maar heerlijke dansmuziek uit de tijden van Saturday Night Fever, Grease en Abba.

DJLuuk.NL is niemand minder dan voormalig Studio Sport- en TV West-presentator Luuk Braun, die met name op feesten in de regio Den Haag, Delft, en Rotterdam bekend staat om zijn voortreffelijke 70's en 80's party's. Van Boogie Wonderland van Earth, Wind and Fire tot I'm so excited van The Pointer Sisters en van KC and the Sunshine Bands' That's the way I like it tot Disco Inferno van The Trammps. Maar ook de 80's-rockperiode komt deze avond langs, want bands als Depeche Mode, Simple Minds en U2 ontbreken zeker niet!

Entree 4 euro, kaarten alleen aan de zaal verkrijgbaar. Meer info? Check de website www.djluuk.nl. Verzoekjes? Stuur een mailtje naar verzoeknummers@djluuk.nl.

+++EINDE TEKST+++


---- --