Gemeente Geertruidenberg


Gratis compost op 24, 25, 31 maart en april

Op vrijdag 24 en 31 maart en zaterdag 25 maart en 1 april biedt de gemeente Geertruidenberg haar inwoners gratis compost aan. Groencompost is een natuurlijke bodemverbeteraar en wordt gemaakt van met name tuin- en snoeiafval.

Waar, wanneer....

U kunt daarvoor terecht bij de groencomposteerinrichting De Hillen aan de Statendamweg 100 in Oosterhout. De Hillen ligt direct aan Rijksweg A59. Als u afslag 33 (Oosterhout) neemt, vindt u De Hillen direct aan uw rechterzijde. U kunt op de vrijdagen terecht tussen 8.00 en 16.00 uur en op de zaterdagen tussen 8.00 en 14.00 uur.

Legitimeren

Per inwoner mag u maximaal 3 kuub meenemen. U moet zich kunnen legitimeren. Bij afname van grotere partijen moet u vooraf even bellen met de composteerinrichting.

Tips

Als u zonder aanhangwagen komt, moet u zelf voor emmers, zakken of ander verpakkingsmateriaal zorgen. We adviseren u ook een schep mee te nemen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunnen bedrijven (bijv. plantenkwekers) en particulieren contact opnemen met beheerders van de composteerinrichting (0162 - 425 357). De gemeente wenst u veel tuinierplezier.