Geen plaatsen meer voor Wevershoeve Business Personality Award

De wevershoeve bv

Rijsoord/Ridderkerk, 23 maart 2005 - Morgen, vrijdag 24 maart zal door Victor Deconinck in een bomvol Restaurant De wevershoeve te Rijsoord de Wevershoeve Business Personaliy Award worden uitgereikt. High society zanger Ger Vos verzorgt een live optreden. De genomineerden zijn gekozen door de redactie en de lezers van Rijnmond Business Magazine. Ter ere van het 10 jarig jubileum wordt de Wevershoeve Business Personality award voor de eerste keer uitgereikt.

Morgenmiddag worden de genomineerden en vele top ondernemers uit het Rotterdamse zakenleven (circa 100 personen) verwacht tussen 12.00 uur en 12.45. Vervolgens zal tijdens een 3-gangen lunch de award worden uitgereikt aan de winnaar door Victor Deconinck. Alle genomineerden hebben laten weten dat ze aanwezig zijn. Voor de uitreiking zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

Wevershoeve Business Award
Ter ere van het 10 jarig jubileum organiseert de totaal gerestylde Wevershoeve in samenwerking met Rijnmond Business De Wevershoeve Business Personality Award. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de award jaarlijks in maart zal worden uitgereikt aan een uitzonderlijke business personality uit het Rijnmond gebied. De award is in het leven geroepen voor een zakelijke persoonlijkheid uit het Rijnmond gebied die zich in 2005 heeft onderscheiden met uitzonderlijke (creatieve) prestaties en/of leidinggevende capaciteiten.

Genomineerden
Door de lezers en de redactie zijn de navolgende personen genomineerd. In willekeurige volgorde: Roland Wondolleck, directeur Rotterdam Airport, Petra van de Laar, eigenaar Haarwerkstudio Petra van de laar, Robert Wolff, Directeur Caffé Poli, Jolanda Huijers, directeur WTC Rotterdam en Jan van der Hoek, directeur Holland Ridderkerk.

De Wevershoeve is een monumentale boerenhofstede die is bebouwd in 1770 tegen de Noldijk in het plaatsje Rijsoord. Onder de monumentale rietenkap bevinden zich nu een à la carte restaurant, congreszaal en een serre. De Wevershoeve heeft een capaciteit om recepties te verzorgen tot circa 500 personen. De capaciteit van het restaurant is circa 100 personen. In aparte zalen kan er vergaderd en/of gedineerd worden tot 150 personen. Catering is zowel zakelijk als privé mogelijk.
Hoewel landelijk gelegen, ligt de Wevershoeve zeer centraal op slechts enkele kilometers van Rotterdam, Barendrecht en Dordrecht. De Wevershoeve heeft goede en ruime parkeergelegenheid.

Rijnmond BUSINESS is het marktleidende regionale managementtijdschrift in het Rijnmondgebied. De lezers zijn ondernemers, directeuren, managers en bestuurders in het bedrijfsleven en bij (overheids)instellingen. Rijnmond BUSINESS verschijnt negen keer per jaar en wordt verspreid op basis van betaalde abonnementen en controlled circulation. Met haar regionale focus staat Rijnmond BUSINESS dicht bij de beslissers in de regio en is er sprake van een hoge zakelijke en emotionele betrokkenheid tussen lezer en tijdschrift. Het tijdschrift biedt actuele informatie over economische en politieke ontwikkelingen in de regio. Aan de hand van specials worden verschillende managementthema's uitgediept. Tevens staat in elke editie een gemeente binnen het verspreidingsgebied van Rijnmond BUSINESS centraal.


Noot voor de redactie (