tros

Afdeling Communicatie
Hilversum, 23-03-2006

Televisie
Tros tv show
Uitzending vrijdag 24 maart
Nederland 2 - 21.30 uur

Hollywood-ster vanessa williams in tros tv show

In de TROS TV SHOW van vrijdag 24 maart ontvangt Reinout Oerlemans presentatrice Sylvana Simons en zanger Lee Towers in de studio en gaat hij op bezoek bij de Amerikaanse zangeres en actrice Vanessa Williams.

Vanwege de start van een nieuwe serie 'Dancing With the Stars' in Nederland heeft Reinout in de studio een gesprek met Sylvana Simons over het wereldwijde succes van het programma. Met voorbeelden uit Engeland en een reportage over de Amerikaanse versie, waaraan de Nederlander Louis van Amstel meedoet! Ook komt de dansachtergrond van Sylvana, en zelfs die van collega Ron Brandsteder, aan bod!

In New York spreekt Reinout met zangeres, Hollywood-actrice en Broadway-ster Vanessa Williams, bekend van megahits als 'Save The Best For Last' en 'Colors Of The Wind'. Zij komt in mei naar Nederland voor 'Musicals in Ahoy'. In een openhartig gesprek vertelt zij over de ophef die ontstond na haar benoeming als allereerste zwarte Miss America. Na publicatie van naaktfoto's in het blad Penthouse werd Vanessa gedwongen de titel in te leveren.

Rasentertainer Lee Towers viert een dubbel jubileum: Hij wordt 60 en zit 30 jaar in het vak. In de studio wordt dit gevierd met een aantal grote verrassingen. Zo passeren Willem Duys, René Froger, Karin Bloemen en Marco Borsato de revue. Ook hebben Anita Meyer, Leens vrouw Laura, zijn goede vriend Bas en zijn kleinkinderen een belangrijk aandeel in de show!

De TROS TV SHOW is hét vrijdagavondprogramma van de TROS waarin presentator Reinout Oerlemans nationale en internationale gasten ontvangt in de studio of bezoekt hij hen thuis en op hun werk. De dertien afleveringen worden om de week uitgezonden.




TROS